Çözüldü iMessage sorunu "Your message could not be sent"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şu yöntemi bir dene. Ancak olurmu olmazmı net bir şey diyemem.
Mac imessage kapalı olsun. iCloud hesabından çık. iCloud ile ilgili kullanıcı hesabına dair ayarları tamamen sil.
Apple kullanıcı şifreni değiştir.
iPhone-> Settings-> Message iMessage kapatıp tekrar aç.
Ardından Mac OS X üzerinde iCloud girişini yap ve iMessage tekrar dene.

Şu an iPhone kullanmıyorum. Bunun bir etkisi var mı? Olmaması lazım. Bu arada şu konuyu inceliyorum, iMessage not working at all -> El Capitan 10.11.1

sorun aynı.

Sanırım çözdüm. 2 farklı adresime de mesaj atabildim ve diğer kişilere kırmızı gözükme gitti. Resimdeki mailime test amaçlı atmayı dener misiniz acaba?
Eğer olduysa, ki oldu gibi gözüküyor, bu aynı seri numarayı romu mlb yi tekrar kullanabilirim değil mi sistemi tekrar baştan kurduğumda? SSD ye taşıyacağım.

@montezuma

15,1 mac yerine 14,2 seçtim (Benimle aynı sistemi kullanan birisi onu kullanmış bende onu kullanayım dedim.)
Getting iMessage working on 10.10.2 (generating unique UUID and Board Serial Number • /r/hackintosh

ve adımları harfi harfine uygulayınca şu an sonuç olumlu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı