luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 31 Mart 2020 #1 Irak, Lübnan, Sri Lanka, Senegal, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Türkiye.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 31 Mart 2020 #2 Malum vakıflara aktarılan paraları unuttular galiba.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2020 #3 ''Vallaha ağam eğleniy bizimle...'' ''Yiyin efendiler yiyin.'' Son model Mersoların, sarayların giderleri çoktur, siz de haklısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
''Vallaha ağam eğleniy bizimle...'' ''Yiyin efendiler yiyin.'' Son model Mersoların, sarayların giderleri çoktur, siz de haklısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 31 Mart 2020 #4 Jira dedi: ''Vallaha ağam eğleniy bizimle...'' ''Yiyin efendiler yiyin.'' Son model Mersoların, sarayların giderleri çoktur, siz de haklısınız. Genişletmek için tıkla... İzahı olmayan durumların mizahı olurmuş...
Jira dedi: ''Vallaha ağam eğleniy bizimle...'' ''Yiyin efendiler yiyin.'' Son model Mersoların, sarayların giderleri çoktur, siz de haklısınız. Genişletmek için tıkla... İzahı olmayan durumların mizahı olurmuş...
F FairburneETS2 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4 31 Mart 2020 #5 Bağış yapmazsanız vatan hainisiniz, Allah taş eder (!) Durumunuz yoksa da yapacaksınız, ben karışmam (!)
Bağış yapmazsanız vatan hainisiniz, Allah taş eder (!) Durumunuz yoksa da yapacaksınız, ben karışmam (!)
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 31 Mart 2020 #6 Reis adam para vermez, para toplar. Pamuk eller cebe. Benim anlamadigim asil olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor?
Reis adam para vermez, para toplar. Pamuk eller cebe. Benim anlamadigim asil olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor?
F FairburneETS2 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4 31 Mart 2020 #7 reptile dedi: Reis adam para vermez, para toplar. Pamuk eller cebe. Benim anlamadigim asil olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Onlar da pamuk eller cebe
reptile dedi: Reis adam para vermez, para toplar. Pamuk eller cebe. Benim anlamadigim asil olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Onlar da pamuk eller cebe
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 31 Mart 2020 #8 reptile dedi: Benim anlamadığım asıl olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Üzümlü keke.
reptile dedi: Benim anlamadığım asıl olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Üzümlü keke.
F FairburneETS2 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4 31 Mart 2020 #9 luci666 dedi: Üzümlü keke. Genişletmek için tıkla... Kek dedi kekledi, hakkını vermek lazım şimdi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2020 #10 luci666 dedi: İzahı olmayan durumların mizahı olurmuş... Genişletmek için tıkla... Başka diyecek bir şey bulamıyorum. En çok sömürülüp en alt kalitede yaşayan milletler arasında zafer bayrağını gururla sallayabiliriz herhalde. Az yakar, çok kaçardan çıktı bu ülke. Çok yakıp, çok kaçıyor artık.
luci666 dedi: İzahı olmayan durumların mizahı olurmuş... Genişletmek için tıkla... Başka diyecek bir şey bulamıyorum. En çok sömürülüp en alt kalitede yaşayan milletler arasında zafer bayrağını gururla sallayabiliriz herhalde. Az yakar, çok kaçardan çıktı bu ülke. Çok yakıp, çok kaçıyor artık.