Güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allah sizlere de nasip etsin her şeyin en güzellerini. Birkaç sene sonrasında yine durum güncellemesi yapacağım.
Herkese sağlıklı günler. Maalesef birkaç seneye kalmadan durum güncellemesi yapıyorum. Bahsettiğim 5 senelik ilişkim 2 ay öncesinde bitti. Kendisi beni istemediğini söyleyerek terk etti. Bu durum bende düşündüğümden daha ağır sonuçlar yarattı ve maalesef ki ilaç kullanmaktayım. Elbet atlatacağım eski sağlığıma geri döneceğim fakat siz siz olun karşınızdaki kişi ne kadar melek gibi gelse de ne kadar inanmak isteseniz de birlikte kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmeden tamamen güvenmeyin. Çünkü öyle bir gün geliyor ki her şey anlamsızlaşıyor ve söylenen her şey yalan, yapılan her şey boşuna olmuş oluyor. Ayrılıktan 1 ay öncesine kadar size güven verip, sevdiğini, asla bırakmayacağını söyleyen kişi bir anda başka birine dönüşebiliyor ve tanıyamıyorsunuz. Bu güncellemeyi bu şekilde yapmak istemezdim. Herkese tekrardan sağlıklı günler. Hiçbir şey sizden daha önemli değil.