İmleç Takılma Sorunu

Ben 1 ay önce böyle bir sorun yaşadım. Strix Claw mouse kullanıyordum. Giriş portlarını değiştirdim, sorun devam ediyordu. Son olarak yeni bir mouse pad bile aldım. Fare imleci hala takılıyordu. Son olarak garantiye gönderdim. Sensör arızalı dediler bana. Sizin sorununuz da bu olabilir.

Aldığım yeni üründe aynı sorunları gösteriyor.

Aldığım yeni üründe aynı sorunları gösteriyor.
Benim faremin imleci arkadaşımın bilgisayarında da takıldı. Ben her ihtimali denedikten sonra garantiye gönderdim. Sizin sorununuz başka sanırım .

Bende de böyle bir problem vardı PUBG'de. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyerek çözmüştüm. Denemekte fayda var.

Oyunun kurulu olduğu klasörde EXE dosyasına sağ tıklayıp, özellikler dediğinizde ulaşabilirsiniz.

Rival 700, James Donkey ve Rival 300 ile hala aynı sorunları yaşıyorum. Arkadaşlar çok ilginç kafayı yemek üzereyim.

Bende genellikle daire değil de, herhangi bir zamanda takılmalar oluşuyordu.

Daire dediğim olay takılmalardan oluyormuş. Hareket ettirirken sürekli takılarak hareket ediyor. Nasıl desem düz bir şekilde hareket ettirdiğimizi varsayalım ve aynı mesafede aynı şekilde takılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…