İmleç Takılma Sorunu

Selamlar, Rival 700'ü cuma günü garantiye gönderdim. İdare etsin diye James Donkey 112S Red satın aldım. Paintte daire çizerken mesela düz bir çizgi atıyordu, dairenin bir kısmı düz çizgiden oluşuyordu. Titreme yapıyordu, kapağında sorun vardı. Hafif hafif takılıyordu, şimdi daire olayı bunda da oluyor. Mesela imleci hareket ettirirken 1-2 saniyede bir hafifçe takıldığını görebiliyorum. 2 aynı sorun devam ediyor, bunun bilgisayarla veya USB girişleri ile alakası olabilir mi?
Ben 1 ay önce böyle bir sorun yaşadım. Strix Claw mouse kullanıyordum. Giriş portlarını değiştirdim, sorun devam ediyordu. Son olarak yeni bir mouse pad bile aldım. Fare imleci hala takılıyordu. Son olarak garantiye gönderdim. Sensör arızalı dediler bana. Sizin sorununuz da bu olabilir.

Ben 1 ay önce böyle bir sorun yaşadım. Strix Claw mouse kullanıyordum. Giriş portlarını değiştirdim, sorun devam ediyordu. Son olarak yeni bir mouse pad bile aldım. Fare imleci hala takılıyordu. Son olarak garantiye gönderdim. Sensör arızalı dediler bana. Sizin sorununuz da bu olabilir.

Aldığım yeni üründe aynı sorunları gösteriyor. :D

Bende de böyle bir problem vardı PUBG'de. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyerek çözmüştüm. Denemekte fayda var.

Rival 700, James Donkey ve Rival 300 ile hala aynı sorunları yaşıyorum. Arkadaşlar çok ilginç kafayı yemek üzereyim.

Bende genellikle daire değil de, herhangi bir zamanda takılmalar oluşuyordu.

Daire dediğim olay takılmalardan oluyormuş. Hareket ettirirken sürekli takılarak hareket ediyor. Nasıl desem düz bir şekilde hareket ettirdiğimizi varsayalım ve aynı mesafede aynı şekilde takılıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı