Dragon's dogma 2'yi çıktığı zaman oynamıştım, beğenmedim diyemem eğlenmiştim fakat çok iyiydi de diyemiyorum, tadındaydı. Eksikleri epey fazla gelmişti gözüme, potansiyelinin altında kalmış bir oyun.
Dragon Age serisi ise nedenini bilmediğim bir şekilde aklımda kötü bir yer edinmiş halde, hiç oynamadım fakat hiç yanaşmak da istemedim, galiba bu boş zamanlarımda bir şans verebilirim.
FF serisi açıkçası pek ilgimi çekemedi hiçbir zaman, neredeyse her seferinde şans verdiğimi söyleyebilirim fakat 2. saatimi yitirmeden genellikle sıkılmış bir halde buluyordum kendimi.
Chernobylite'ı sepetime ekledim, epeydir görüyordum tavsiyeniz iyi denk geldi seveceğimi düşünüyorum ilgimi çekti, teşekkür ediyorum.
Dragon Age serisi 1. oyun ve diğerleri diye ikiye ayrılır. Aklınızda kötü yer edinmesinin sebebi kalan 3 oyunun fena gömülmesi olabilir. Haksız da değiller yani. İlk oyun benim nazarımda 2009 yılının Baldur's Gate 3'ü niteliğindedir. BG3'ü yapanlar DAO'dan baya esinlenmişler. Mutlaka denemenizi öneririm.