Immersive-SIM türevi Sandbox RPG/Survival oyun önerisi

Dragon Age serisi 1. oyun ve diğerleri diye ikiye ayrılır. Aklınızda kötü yer edinmesinin sebebi kalan 3 oyunun fena gömülmesi olabilir. Haksız da değiller yani. İlk oyun benim nazarımda 2009 yılının Baldur's Gate 3'ü niteliğindedir. BG3'ü yapanlar DAO'dan baya esinlenmişler. Mutlaka denemenizi öneririm.

Eğer zorluktan kaçınmıyorsanız, sürekli en baştan başlamak yeni save açıp durmak sizi sıkmayacak ise Gamma'dan başlamanız önerimdir. Fakat söylediğim gibi rehber videoları izlemeden olmuyor.
Not: Ayrıca Gamma için yapay zeka ile yapılmış Türkçe çeviri mevcut (linkini paylaşmak isterdim fakat yasak olup olmadığı konusunda bir bilgim yok.), mükemmel bir çeviri değil haliyle ama hiçbir şey anlamamaktan iyidir.

Fakat "çok zorlanmak istemiyorum, biraz da olsa ilk önce oyunu anlamak istiyorum" diyorsanız Radiophobia 3, yani ilk oyuna yapılan mod paketini oynayabilirsiniz.

Haklısınız son oyunları fazlasıyla gömülmüştü, muhtemelen oradan kötü bir izlenim yakalamışım fakat biraz Origins'e ve 2. oyuna göz gezdirdim, aslında iyi görünüyorlar neden hiç bakmamışım bilmiyorum. Hatta PS3 zamanında kutulu hali bile vardı bende ama hiç açıp oynamaya tenezzül dahi etmemiştim. Şimdi halihazırda indirimdeyken sepete ekledim.

Sadece Origins ve 2. oyunu mu önerirsiniz yoksa Inquisition'da oynamaya değer mi dersiniz?

Bu arada Cuphead oynamış mıydınız?

Şans verdim fakat maalesef hiç ilgimi çekmedi desem yalan olmaz.

Son düzenleme:
Stalker 2 deki gibi gammada f5 e basıp save alamıyor muyuz? Bu arada yama linkini paylaşırsanız çok memnun olurum ve sanırım yasak değil paylaşmak. Radiophobia 3 için türkçe yama yok sanırım değil mi? En iyisi gammadan başlayayım.

Şans verdim fakat maalesef hiç ilgimi çekmedi desem yalan olmaz.
Bende sırf sinir stress olmak için oynuyorum arada oynayacak başka 2d oyun kalmadı çünkü hahahah.

Sadece güvenli bölgedeyseniz veya kamp ateşi yakınındaysanız save alabiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam 2. oyunda da bu şekildeydi. Radiophobia 3 için yama maalesef hiç araştırmadım, belki araştırırsanız bulabilirsiniz.

Gamma Türkçe çeviriyi buradan indirebilirsiniz, dikkat edin A.N.T.H.O.L.O.G.Y. değil G.A.M.M.A. olanı indireceksiniz.

Sadece Origins ve Awakening DLC'sini öneririm. Diğer oyunlar anca ilk oyunun hatırına oynanır. Hikayeyi merak ettiğim için ben oynuyorum. Karar size kalmış.

Anthology farklı bir mod mu hocam?

Yine Anomaly üzerine yapılmış bir mod paketi fakat hiç denemedim.

Sadece Origins ve awakening DLC'sini öneririm. Diğer oyunlar anca ilk oyunun hatırına oynanır. Hikayeyi merak ettiğim için ben oynuyorum. Karar size kalmış.

Teşekkür ederim. Origins'i bitirdikten sonrasına bakarım artık öyleyse.

Önerebileceğim oyunlar;
-Elin
-Caves of Qud
-Cataclysm: Dark Days Ahead
-Tales of Maj'Eyal
-Cogmind

Önerebileceğim oyunlar;
-Elin
-Caves of Qud
-Cataclysm: Dark Days Ahead
-Tales of Maj'Eyal
-Cogmind

Pek benlik oyunlar değil fakat aralarından Tales of Maj'Eyal ilgimi çekti, kendisine bir göz atacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…