Immunet nasıldır?

Açık kaynaklı bir motoru kullanan bir antivirüs diyorum. Okumadan ve düşünmeden yazmayın.
Paragrafın ana fikri CAV motorunun Immunet paketinin yalnızca bir parçası olmasıydı. Açık kaynaklı olması onu eleştirilemez yapar düşüncesinin saçmalığından bahsetmiyorum bile.

Alıntıladığın cümleyi dahi okumamışsın, bu ne kendinden eminlik :D Yukarıdaki trollvari Immunet savunmasını düşünerek yazdıysanız o daha büyük sorun gerçi.

Sponsorluk meselesi vardı değil mi? Unutmuşum, hatırlattığınız için teşekkürler.

Koskoca Cisco Systems'in yaptığı bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Zoom olmadan önce öncü toplantı uygulaması Webex'i kim yaptı? Elbette Cisco. Siz bu şirketin değerini bilmiyorsunuz. Daha birçok projesi var Cisco'nun.
Hem açık kaynaklı bir motoru kullanan bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Farkında mısınız?
Şirketin değerli olması çok kaliteli işler başarmasına sebep değildir.

Sponsorluk meselesi vardı değil mi? Unutmuşum, hatırlattığınız için teşekkürler.

Abi, şaka mısın anlayamadım. Ne sponsorluğu? Sponsorluğum veya çalışan olsam gelip burada sana laf anlatmam.

Açık kaynaklı olmasının sağladığı güvenlik bakımından önemi yok, açık kaynak gördünüz diye hemen savunmaya geçmemelisiniz. Kodlarını okuyamıyorsan ve güvenli olup olmadığını anlayamıyorsan açık kaynağın senin için bir önemi yok.

Koskoca Cisco Systems'in yaptığı bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Zoom olmadan önce öncü toplantı uygulaması Webex'i kim yaptı? Elbette Cisco. Siz bu şirketin değerini bilmiyorsunuz. Daha birçok projesi var Cisco'nun.
Hem açık kaynaklı bir motoru kullanan bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Farkında mısınız?
Sağladığı güvenlik iyi olsaydı iyi derdim, yetersiz ki yetersiz diyoruz. Açık kaynak ama yetersiz, ne yapalım? Kim geliştirdi ise geliştirdi, yarın bir gün yeterli seviyeye gelirse öneririz. Ayrıca aşağılama falan yok, siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat yani anlam veremiyorum şu anda.

Tutturmuş herkes bir açık kaynak türküsü gidiyor arkasından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı