İmplant mı kaplama mı daha garanti?

Yusufalti

Kilopat
Daha fazla  
20 yaşındayım dişlerim sürekli sıkıntı çıkarmıştır, ailede de var.
Zeytin yerken ön dişim kökünden kırıldı. Diş dışarıdan sağlam gözüküyor ama aşırı oynuyor çeksem çıkacak gibi.
Doktor o diş kurtulmaz, çekip ya implant ya da kaplama yapalım dedi. Kaplamayı da diş olmadığı için sağlam dişlerden itibaren set halinde köpek dişimden köpek dişime 6'lı kaplama dedi. Nasıl olacağını tam anlamadım ama annem zaten sağlam dişin az bir de sağlam kalmış köpek dişlerini de elletirme dedi. Ama kaplama yapılacak diğer dişler de zaten kotu durumda eninde sonunda kaplama yapılacak.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

20 yaşındayım dişlerim sürekli sıkıntı çıkarmıştır, ailede de var.
Zeytin yerken ön dişim kökünden kırıldı. Diş dışarıdan sağlam gözüküyor ama aşırı oynuyor çeksem çıkacak gibi.
Doktor o diş kurtulmaz, çekip ya implant ya da kaplama yapalım dedi. Kaplamayı da diş olmadığı için sağlam dişlerden itibaren set halinde köpek dişimden köpek dişime 6'lı kaplama dedi. Nasıl olacağını tam anlamadım ama annem zaten sağlam dişin az bir de sağlam kalmış köpek dişlerini de elletirme dedi. Ama kaplama yapılacak diğer dişler de zaten kotu durumda eninde sonunda kaplama yapılacak.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dişte biraz da olsa bi uzunluk varsa kanal tedavisi+post+kaplama yapılabilir. Yaşın çok gençmiş çekilmese daha iyi olur. Kesinlikle sağlam dişlerini elletme 6lı kaplama yaptırma. Tek dişe güzel bir makyajla zirkon ya da e-max malzemeyle doğal bir görüntü elde edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı