İmzalanmayan tutanak işlenir mi?

ömer_00.12

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2022
Mesajlar
216
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTx 4060 ti
12400f i5
16 gb ram
1tb ssd
Cinsiyet
Erkek
3 hafta içinde 2 tane tutanak yedim.
1 tanesi devlet malına zarar, 1 tanesi yer düzenine uymamaktan ama bu tutanakları imzalatmadılar. Sisteme işlemişler midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İmzalatmadıkları sürece bence bir şey olmaz ama sürekli tutanak yersen uzaklaştırılma bile yiyebilirsin.
 
3 hafta içinde 2 tane tutanak yedim.
1 tanesi devlet malına zarar, 1 tanesi yer düzenine uymamaktan ama bu tutanakları imzalatmadılar. Sisteme işlemişler midir?
İmzalamamışsan işlememişlerdir sana herhangi birşey dedilermi tutanak belgesi ile ilgili
 
Normal şartlarda işlenmemesi gerekiyor o tutanak eğer cidden hocalar uğraşıyorsa ama sen imzalanmadığın için ilçe il milli eğitime falan gönderiliyor. Orada işlem yapılıyor.
 
Tutanaklar sisteme mi işleniyormuş? Bunun için öğrenci disiplin kurulunun toplanması gerekir ve yönetmeliğe göre devlet malına zararın cezası, zarar verilen unsurun zararı ilgili öğrencinin velisine ödetilir. Eğer bunları yaşamadıysanız sorun yok, rahat olsun içiniz. Şu saatten sonra da olmaz bir şey.
 
Son zamanlarda bende bu işlerin içindeyim, yaptığım bazı hatalar sonucu açığa geçmeye çalışıyorum. İmza atmadıysanız bir şey olmaz hocam ancak hocalarınızdan özür dileyin ve biraz toplayın kendinizi. Siz imza atmasanız bile hocalar işi ciddiye bindirirse bakanlığa bildirip işlem yapabilirler ama uğraşacaklarını sanmam. Bence en fazla velinize zararı ödetirler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı