İmzalı formam yıkandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı zamanda okuduğunu anlayabilecek bir yaştayım da. Sen değilsin.
Bak bakalım ben laf mı etmişim.
Sadece çok önemsememesi gerektiğini anlatan bir mesaj yazdım. Onların attığı imzadan çok onları direkt görebilme anını yaşamak daha önemli bence.
Kısacası görünüş değil. Değer...

Yazdıklarınızın hiçbiri konu sahibine yardımcı olmuyor. Yardımcı olabileceğiniz bir şey varsa söyleyin. Onun dışında burada çocuk gibi birbirinize laf yetiştirmeyi bırakın, çok gülünç görünüyor.

@dext11, tekrar geçmiş olsun; iş işten geçmiş ama anneni babanı kırmak da çözüm değil, anca ileride pişman olursun. @brtcrdk'nin dediği gibi önemli olan görünüş değil. Sen o formanın imzalanmış olduğunu biliyorsun, imza şu an orada gözükse de gözükmese de fark etmemeli.

Taklit olduğunu bildiğinde zaten tüm özelliğini yitiriyor. Orada aynı, bildiğin sahte takipçi, beğeni, yorum ile eş değer. Yani sen biliyorsun zaten sahte olduğunu. Bu sadece forma için değil; elimde yarış pilotlarına ait ıslak imzalı kartlar, eşyalar var ve bunu gerçekten onun yaptığını bilmek, onunla iletişime geçebilmek, bir şekilde onun o formaya ya da başka bir şeye dokunduğunu bilmek, değerini artırıyor. Hatta bazı insanlar arabalarını bile imzalatıyor. Mesela Pagani araban var ve Horacio Pagani gelip arabanı imzalıyor. Yani büyüklüğünü sen düşün. Ayrıca, Fenerbahçe'nin tek efsanesi Alex değil, onlarca efsanevi topçu var. Eminim ki çoğunu tanımıyorsundur. Yani hiç öyle Alex falan diye düşünme. Bazen takımda çok durmasa da anısı büyük olan topçular var. Kısacası, aslında çok özel şeyler.
Kısacası görünüş değil. Değer...
Futbolcunun imzasındansa beraber çekindiğim bir fotoğraf benim için çok daha değerli olacaktır. Konunun başından beri de imsenin zevkine veya değer verdiği bir şeye laf etmiyorum. Satırlarca nutuk atmanıza gerek yok. Ayrıca şuna da çok kırıldım, bu forumda Fenerbahçeliliğime laf edebilecek üye olduğunu sanmıyorum.

Bu imzalı işini ben hiç anlamıyorum ya. Aynı imzayı sen de atabilirsin.

Koleksiyonluk değeri oluyor da olan oldu artık, yapacak bir şey yok. Konu sahibi arkadaş, bir imzalı forma için anne ve babasıyla kavga etmemeli.

Koleksiyonluk değeri oluyor da olan oldu artık, yapacak bir şey yok. Konu sahibi arkadaş, bir imzalı forma için anne ve babasıyla kavga etmemeli.
Ben kavga etmedim zaten gidip ağladım babamda benle alay geçtikten sonra kavga etdi sonra başka birileriyle karşılaştırdı beni

Fazla kafaya takıyorsunuz. Sadece bir imza. Ronaldo formamı imzalasa bile bu kadar anlam yüklemezdim. Elbette bunlar güzel şeyler fakat olan olmuş. İmza gitmiş olabilir fakat hala imzanın atıldığını biliyorsunuz. Hepsi güzel bir anı olarak kalmaya devam edecek iken hepsini kafada bitirmeye gerek yok değil mi?

Ya ben adamın üzüntüsüne bir şey demiyorum ki. Genel olarak forma imzalatmanın tam mantığı nedir, anlayamadım. Ben de fanatik fenerbahçeliyim. Denk gelip de forma imzalatsam, sonra silinse üzülür müyüm diye düşündüm ama alex falan imzalamadığı sürece çok takmam herhalde. Kendi hobilerimden başka bir örnek vereyim. K-Pop albümleri topluyorum ve bazısı imzalı. Ama imzalı diye ayrı bir önem taşımıyor benim için. Özellikle imzalı albüm aramıyorum veya imzalı diye fazla para ödemiyorum. Albüm işte. Üzerindeki imzanın benim için bir anlamı olamadı. Forma için de aynısı geçerli. Çok kolay ortadan kaybolabilecek bir şey kalemle imza atmak. Aynısını tekrar kalemle çizmek de kolay. Taklit edilebilen bir şey olduğu için bana çok da özel gelmiyor herhalde.
Kpopcunun laflarını dikkate almayınız. Geçmiş olsun kardeşim kötü olmuş bayağı, 50 kere tembihlemen lazımdı ya da çerçevelettirmen gerekti senin adına üzüldüm.

Kpopcunun laflarını dikkate almayınız. Geçmiş olsun kardeşim kötü olmuş bayağı, 50 kere tembihlemen lazımdı ya da çerçevelettirmen gerekti senin adına üzüldüm.
Adamın konusunu çözeceğimize neden birilerini kötülüyoruz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı