İmzası kapalı bir iOS sürümünü herhangi bir şekilde kurmak mümkün müdür?

UmutDemirtas

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde bir iPhone 6s Plus model cihaz var ve şu an içinde iOS 15.8.5 sürümü yüklü. Bu cihazı iOS 9 veya 10 sürümlerinden birine düşürmek istedim ancak IPSW imzaları kapalı, Jailbreak gibi işlerden de anlamıyorum. Bunun herhangi bir yöntemi var mıdır?

Herkese merhaba, elimde bir iPhone 6s Plus model cihaz var ve şu an içinde iOS 15.8.5 sürümü yüklü. Bu cihazı iOS 9 veya 10 sürümlerinden birine düşürmek istedim ancak IPSW imzaları kapalı, Jailbreak gibi işlerden de anlamıyorum. Bunun herhangi bir yöntemi var mıdır?
Evet mümkün. Bunun için Mac bilgisayara veya Linux yüklü bilgisayara ihtiyacınız var. Turdus Merula programı ile iOS 9'a bile dönebilirsiniz. Yalnız eğer telefonunuzun şarjı biter veya kapatırsanız (iOS 9 kurduktan sonrası için diyorum) Mac'e veya kurduğunuz Linux PC'ye tekrar bağlayarak açmanız gerekiyor. 2-3 dakikanızı alır totalde ama dışarıda biterse biraz mağdur edebilir. Tabii şarjı %0'a kadar bitirmemek neticede sizin elinizde. Dikkat ederseniz sorun olmaz. Örnek video bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Turdus Merula indirme linki: turdus merula
6S Plus için tavsiyem iOS 9'a dönmenizdir. Kendi orijinal sürümü iOS 9 çünkü yani en stabil performansını iOS 9'da veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı