Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Profiline imza kısmına "rehber" yazanlar gördüm. Ben de rehber ya da makale web adresi yazabilir miyim, bir sıkıntı olur mu?
Profiline imza kısmına "rehber" yazanlar gördüm. Ben de rehber ya da makale web adresi yazabilir miyim, bir sıkıntı olur mu?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.829 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 9 Mart 2021 #2 Yazabilirsiniz tabii, neden sıkıntı olsun? Zaten belli başlı sınırlar var, mesela en fazla 3 tane bağlantı ekleyebiliyorsunuz.
Yazabilirsiniz tabii, neden sıkıntı olsun? Zaten belli başlı sınırlar var, mesela en fazla 3 tane bağlantı ekleyebiliyorsunuz.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Mart 2021 #3 Bora Dere dedi: Yazabilirsiniz tabii, neden sıkıntı olsun? Zaten belli başlı sınırlar var, mesela en fazla 3 tane bağlantı ekleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl boşluk bırakıyoruz? Ben bırakınca olmuyor.
Bora Dere dedi: Yazabilirsiniz tabii, neden sıkıntı olsun? Zaten belli başlı sınırlar var, mesela en fazla 3 tane bağlantı ekleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl boşluk bırakıyoruz? Ben bırakınca olmuyor.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.829 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 9 Mart 2021 #4 Nasıl boşluk? Anlamadım. Benimkinde 3 link var, aralarına "/" koydum ayrı dursunlar diye. Sürprizbozan: Olur da imzam değişirse Kurallar / Rehber, çözüm, inceleme ve haber konularım / God Was Never on Your Side
Nasıl boşluk? Anlamadım. Benimkinde 3 link var, aralarına "/" koydum ayrı dursunlar diye. Sürprizbozan: Olur da imzam değişirse Kurallar / Rehber, çözüm, inceleme ve haber konularım / God Was Never on Your Side
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Mart 2021 #5 Bora Dere dedi: Nasıl boşluk? Anlamadım. Benimkinde 3 link var, aralarına "/" koydum ayrı dursunlar diye. Sürprizbozan: Olur da imzam değişirse Kurallar / Rehber, çözüm, inceleme ve haber konularım / God Was Never on Your Side Genişletmek için tıkla... Tamam hocam böyle kullanacağım.
Bora Dere dedi: Nasıl boşluk? Anlamadım. Benimkinde 3 link var, aralarına "/" koydum ayrı dursunlar diye. Sürprizbozan: Olur da imzam değişirse Kurallar / Rehber, çözüm, inceleme ve haber konularım / God Was Never on Your Side Genişletmek için tıkla... Tamam hocam böyle kullanacağım.