Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 15 Ekim 2020 #171 Arkadaşlar böyle kesin gibi ifadeler kullanmayalım. Herkes kendi mantıklı bulduğu dini yaşasın. Yada her ne diyorsanız kendinizinkini.
Arkadaşlar böyle kesin gibi ifadeler kullanmayalım. Herkes kendi mantıklı bulduğu dini yaşasın. Yada her ne diyorsanız kendinizinkini.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.941 Makaleler 21 Çözümler 30 15 Ekim 2020 #172 Bilemiyorum, Müslümanlık saçma geliyor, diğer dinlere de merakım yok çünkü saçma geliyor. İleriki yaşlarımda daha detaylı araştıracağımı düşünüyorum.
Bilemiyorum, Müslümanlık saçma geliyor, diğer dinlere de merakım yok çünkü saçma geliyor. İleriki yaşlarımda daha detaylı araştıracağımı düşünüyorum.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 15 Ekim 2020 #173 Silinen üye dedi: İnci'lin insanlar tarafından yazıldığı biliniyor. Genişletmek için tıkla... Nerede böyle biliniyor? Kur'an ve İncil birbirine bazı şeyler haricinde benzer. Bu Kur'an'ın da insan yazımı olduğu fikrini akıllara getirmiyor mu?
Silinen üye dedi: İnci'lin insanlar tarafından yazıldığı biliniyor. Genişletmek için tıkla... Nerede böyle biliniyor? Kur'an ve İncil birbirine bazı şeyler haricinde benzer. Bu Kur'an'ın da insan yazımı olduğu fikrini akıllara getirmiyor mu?
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #174 bitwise dedi: Tum inanc sistemleri insan uydurmasi. Hiçbirine inanmiyorum. Genişletmek için tıkla... AAA, şimdi böyle mi oldu? Artık bilimsel kanıtlar dışında hiçbir şeye mi inanmıyoruz?
bitwise dedi: Tum inanc sistemleri insan uydurmasi. Hiçbirine inanmiyorum. Genişletmek için tıkla... AAA, şimdi böyle mi oldu? Artık bilimsel kanıtlar dışında hiçbir şeye mi inanmıyoruz?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ekim 2020 #175 359149 dedi: Nerede böyle biliniyor? Kur'an ve İncil birbirine bazı şeyler haricinde benzer. Bu Kur'an'ın da insan yazımı olduğu fikrini akıllara getirmiyor mu? Genişletmek için tıkla... İncil - Vikipedi tr.wikipedia.org Yazıyor burada.
359149 dedi: Nerede böyle biliniyor? Kur'an ve İncil birbirine bazı şeyler haricinde benzer. Bu Kur'an'ın da insan yazımı olduğu fikrini akıllara getirmiyor mu? Genişletmek için tıkla... İncil - Vikipedi tr.wikipedia.org Yazıyor burada.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 15 Ekim 2020 #176 Silinen üye dedi: İncil - Vikipedi tr.wikipedia.org Yazıyor burada. Genişletmek için tıkla... Kaynakça olarak sadece bir yer gösterilmiş objektif değil.
Silinen üye dedi: İncil - Vikipedi tr.wikipedia.org Yazıyor burada. Genişletmek için tıkla... Kaynakça olarak sadece bir yer gösterilmiş objektif değil.
F FotocuReis Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2020 #177 Ne 359149 dedi: Nerede böyle biliniyor? Kur'an ve İncil birbirine bazı şeyler haricinde benzer. Bu Kur'an'ın da insan yazımı olduğu fikrini akıllara getirmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kur'an-ı Kerim'de dünyanın yuvarlak olduğu yazmaktadır fakat dünyanın yuvarlak olduğu 16. Yüzyılda kesfedilmistir.
Ne 359149 dedi: Nerede böyle biliniyor? Kur'an ve İncil birbirine bazı şeyler haricinde benzer. Bu Kur'an'ın da insan yazımı olduğu fikrini akıllara getirmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kur'an-ı Kerim'de dünyanın yuvarlak olduğu yazmaktadır fakat dünyanın yuvarlak olduğu 16. Yüzyılda kesfedilmistir.
FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #178 FotocuReis dedi: Ne. Kur'an-ı Kerim'de dünyanın yuvarlak olduğu yazmaktadır fakat dünyanın yuvarlak olduğu 16. yüzyılda kesfedilmistir. Genişletmek için tıkla... Peygamberin sünnetlerini kimse araştırmıyor hiçbir insanın keyfinden yaptığı bir şey bu kadar tesadüf bir biçimde faydalı şeyler olmaz.
FotocuReis dedi: Ne. Kur'an-ı Kerim'de dünyanın yuvarlak olduğu yazmaktadır fakat dünyanın yuvarlak olduğu 16. yüzyılda kesfedilmistir. Genişletmek için tıkla... Peygamberin sünnetlerini kimse araştırmıyor hiçbir insanın keyfinden yaptığı bir şey bu kadar tesadüf bir biçimde faydalı şeyler olmaz.
F FotocuReis Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2020 #179 FISTIK SARMA dedi: Peygamberin sünnetlerini kimse araştırmıyor hiçbir insanın keyfinden yaptığı bir şey bu kadar tesadüf bir biçimde faydalı şeyler olmaz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
FISTIK SARMA dedi: Peygamberin sünnetlerini kimse araştırmıyor hiçbir insanın keyfinden yaptığı bir şey bu kadar tesadüf bir biçimde faydalı şeyler olmaz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ekim 2020 #180 Ben Runterra'daki tanrılara tapıyorum. Gerçek onlar. Oyunda gördüm.(!)