İnanmak ve başarmak

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i3 12100F

Asus prime H610M K-4

Asus Dual Rtx 3060LHR 12gb V2

Adata Xpg 2x8 16gb ram

WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD

FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Güç Kaynağı
Herkese merhaba, büyüklerim ve yaşıtlarım nasılsınız iyisinizdir herhalde her neyse fazla uzatmadan giriş yapmak istiyorum zayıflık problemi ve sosyal fobi sorunu ile alakalı bundan sanırım bir altı ay önce konu açmıştım oradaki tavsiyeler işe gir vb üzerineydi ve dışarı çıkmaktan bir şeye atılım yapmaktan o kadar korkuyordumki bir çare bulamamıştım çare değil de bahanelere sığınmak diyelim bir yerde artık yeter noktasına geldim kafamdaki düşünceleri burada söylemeyim yaşı küçük olan arkadaşlarımız kötü etkilenebilir … Artık nereye kadar böyle gidecek hem zayıfsın hem sosyal fobin var hem de işsizsin bir yerden başlamak gerek dedim ve psikolejik destek almaya başladım iki ayrı ilaç kullanıyorum ilaç ismi vb vermeyeceğim herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ben doktor kontrolünde kullanıyorum iki ilacın yan etkisi kilo aldırma ve iştah artışı ve kafamdaki sorun olmaması gereken sorunları tamamen uçurmasına ve özgüvenimin yerine gelmesine yaradı ilk ay 49-50 kgdan 53-54 kglara çıktım ve çok hoşuma gitti daha çok yemeye başladım lafın kısası konuşma bozukluğum düzelmişti umutsuz düşünmüyordum baktım göbek yapmaya başladım kendimi spor salonuna yazdırayım dedim ve şu an 64 kiloya ulaşmış durumdayım gerçekten mutluyum düzenli olarak sporumu yapıyorum konuşma bozukluğum ve kendime güvensizliğim konusunda iyi bir kademe atlattım evet şu an hâla 1.78 boy 64kg bir zargana olabilirim ama tartı başında bu kiloları görmek benim için bir mucizeydi hedef kilom 75-80 arası ve ilk fırsatta işe girmeyi düşünüyorum insanlarla daha fazla sosyalleşmek istiyorum aslında kendimi bulma sebebim bir amacımın olması paradan ziyade işe girmeyi neden istediğimi söyleyim spor masraflarımı kendim karşılıyabilmek ve biraz daha özgür olabilmek için spor market alışverişimi ve çeşitli takviyelerimi rahatça alabilmek gibi … hayatın güzelliklerini keyfini 23 yaşından sonra çıkarmaya başlamak biraz koysada sabahlara kadar ağlayarak geçirdiğim yapmak istediklerimi sırf bahenelere sığındığım için yapamadığım her güne öfkeleniyorum ve kendime salakmışım diyorum 24 yaşına gireceğim umarım bu yazın istediğim şekilde rahatça şekilden şekile girmeden güzel bir yaz senesi geçirebilirim tanrım bana bu iradeyi sonradan da olsa verdiğin için binlerce kez şükür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı