İnca 150X USB Wifi Adaptör Sorunu

slifer

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler.
Yavaş yavaş sonuna geliyorum. Bilgisayarıma mavericks kurmayı becerebildim. Ekran kartı, ses vs herşeyi tanıttım. Wlan kartım desteklemediği için 4-5 ay önce usb wifi adaptör almıştım. 4-5 ay önce ML kurmaya çalışırken Mac'te çalışan 150X wifi adaptörüm şu anda çalışmıyor. Yazılımını kuruyorum ancak açılmıyor. Bunu nasıl çözebilirim. Saygılar.

Tekrar iyi akşamlar,
Biraz araştırma yaptım ve anladığım kadarıyla bu usb wifi adaptör Mavericks'te çalışmamakta. Benim gibi bu sorunu yaşayan 2-3 kişi gördüm. Şimdi sizden bir ricam var. Mavericks'te usb Wifi adaptör kullanan varsa; marka ve modelini yazabilir mi acaba? Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
TP link WN725N kullanıyorum. İndirimdeyken 16 küsür ₺'ye almıştım tavsiye edebilirim. 10.9.3'te sorunsuzca çalışıyor. Alırsanız pm atabilirsiniz kextin linkini verebilirim.

Arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için, TPlink fiyatı iyiymiş ama sanırım vatanda yok vatan çalıştığım yere çok yakın olduğu için oradan gidip de almayı planlıyordum biraz daha araştırayım belki vatanda olan ürünü kullanan birisi vardır.

Arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için, TPlink fiyatı iyiymiş ama sanırım vatanda yok vatan çalıştığım yere çok yakın olduğu için oradan gidip de almayı planlıyordum biraz daha araştırayım belki vatanda olan ürünü kullanan birisi vardır.
Ben hepsiburada.com dan almıştım. Manisanın ilçesine 3 günde gelmişti. Siz istanbuldaysanız aynı günde gelir diye düşünüyorum. Bir de Bimeks'in web sitesinde var galiba.

Benimde aynı adaptörüm var ve bende aynı dertten müzdariptim.Ben sorunu çözdüm. Sizde olan sürücüyü ve wireless utility silin ben size upload edeyim

MEGA

Buradaki kexti System/Library/Extensions dizinine at. USBWirelessUtility.app dosyasını çift tıklayınca açar zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı