İnca alınmaz

• Konuyu başlatan eep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.463

eep

Hectopat
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Selamlar Inca'nın 120TL'lik klavye mouse setini aldım 2 gün önce ama klavyenin W, E, Q, R, T, 1, 2, 3, 4, 5, 6 tuşları çalışmıyor, ayrıca gidip değiştirdim.

Bugün yine Inca mouse ve klavye set aldım 200TL ama bu setinde mouse 1 tuşu bozuk. Algılamıyor değişime gittim garantiye götürdüm kabul etmediler. Inca alınmaz

Selamlar Inca'nın 120TL'lik klavye mouse setini aldım 2 gün önce ama klavyenin W, E, Q, R, T, 1, 2, 3, 4, 5, 6 tuşları çalışmıyor, ayrıca gidip değiştirdim.

Bugün yine Inca mouse ve klavye set aldım 200TL ama bu setinde mouse 1 tuşu bozuk. Algılamıyor değişime gittim garantiye götürdüm kabul etmediler. Inca alınmaz

Katılmıyorum. Ben inca mouse alalı 3,5 yıl oldu hala sapasağlam. Bir model yüzünden güzelim markayı kötülemen hoş değil.

İnca klavye mouse set kullanıyorum. Mouse yerine başka bir şey kullanıyorum ama klavye olarak IKG-448 kullanıyorum ve space tuşunun çok ses çıkarması hariç bir sorunum yok. Teknoloji biraz şans işi hocam.

Ben 4 ay önce İnca IKG-446 modelini 96 liraya aldım. Şu an D, Ctrl, W ve Q tuşu tamamen soyuldu. Ayrıca ışıkları kendi kendine yanıp sönüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı