Inca CAT6 kablo sıkıntı çıkartır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İnternet kablosu almam gerekiyordu ama tek seçeneğim Inca CAT6 kabloydu. S-LINK CAT5E kablodan geçtim sizce INCA nasıldır sıkıntı çıkartır mı? Çok kaliteli bir marka olmadığını biliyorum ama tek seçeneğim buydu.

Inca markası Koodmax gibi idareten bir markadır. Ürünleri kalitesizdir. Lakin ufak tefek pek bozulmayan parçalar alınabilir mesela konnektör veya RJ45 ucu gibi.

Inca markasından mouse almıştım 9TL ye, 3 hafta dayanabildi. Kablo olarak ne gibi bir sıkıntı olur? Dış koruyucu katmanı ince yapıyorlar o da en ufak bir darbede ezilip kırılmaya yol açıyor. Yağmurda da oksitlenme yapar. Eğer ev içinde güvenli alanlarda kullanacaksan al. Bir kısmı dışarıda olacaksa kaliteli markalara yönel. Veya dikkatli incele ve soru cevap kısmından sor koruyucu katmanı kaliteli mi diye.

Inca markası Koodmax gibi idareten bir markadır. Ürünleri kalitesizdir. Lakin ufak tefek pek bozulmayan parçalar alınabilir mesela konnektör veya RJ45 ucu gibi.

Inca markasından mouse almıştım 9TL ye, 3 hafta dayanabildi. Kablo olarak ne gibi bir sıkıntı olur? Dış koruyucu katmanı ince yapıyorlar o da en ufak bir darbede ezilip kırılmaya yol açıyor. Yağmurda da oksitlenme yapar. Eğer ev içinde güvenli alanlarda kullanacaksan al. Bir kısmı dışarıda olacaksa kaliteli markalara yönel.
Hocam evde olucak.

Hocam Inca'nın CAT 6 sınıda kullandım, feresini de kullanıyorum sıkıntı yok güvenebilirsiniz.
Zaten kablo CAT 6 olduğu için sıkıntı çıkmaz içinde plasik koruması var siz kabloyo bükmediğiniz sürece bir şey olmaz.

@TheCombox Şuydu aldığım mouse. Asgari ücret 1400 iken almıştım şekli şemali hoşuma gitti diye yan kasada kullanırım dedim. 3 haftada bozulunca tekrar Logitech M90' ıma döndüm. Logitech candır 40TL lik mousu 3.5 sene oldu kullanıyorum orta tekerleri hafif sertleşti onun dışında bir problemi yok.

Hocam 9TL'ye mouse alırsanız 3 hafta dayanabilmesi bile bir mucize.
9Tl lik mause un tıklama ömrü 100 falandır zaten. :)
@TheCombox Şuydu aldığım mouse. Asgari ücret 1400 iken almıştım şekli şemali hoşuma gitti diye yan kasada kullanırım dedim. 3 haftada bozulunca tekrar Logitech M90' ıma döndüm. Logitech candır 40TL lik mousu 3.5 sene oldu kullanıyorum orta tekerleri hafif sertleşti onun dışında bir problemi yok.
Logitech <3 bende bayılıyorum cidden sağlam marka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı