V VortexTreo Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 INCA GT-15Markalı mousum çok farklı LED ambiyansı yapıyor nasıl düzeltebilirm? İsterseniz Config'ini atabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
INCA GT-15Markalı mousum çok farklı LED ambiyansı yapıyor nasıl düzeltebilirm? İsterseniz Config'ini atabilirim.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Uygulaması varsa oradan ayarlamayı deneyin. Yoksa servise göndermeniz gerekecek hatta iade edebiliyorsanız edin kötü bir mouse.
Uygulaması varsa oradan ayarlamayı deneyin. Yoksa servise göndermeniz gerekecek hatta iade edebiliyorsanız edin kötü bir mouse.
V VortexTreo Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 ahmetaltkn dedi: Uygulaması varsa oradan ayarlamayı deneyin. Yoksa servise göndermeniz gerekecek hatta iade edebiliyorsanız edin kötü bir mouse. Genişletmek için tıkla... tanıtım vidosundada böyle renklerı ama şöyle bir confingden ayar cekebilirmiyiz
ahmetaltkn dedi: Uygulaması varsa oradan ayarlamayı deneyin. Yoksa servise göndermeniz gerekecek hatta iade edebiliyorsanız edin kötü bir mouse. Genişletmek için tıkla... tanıtım vidosundada böyle renklerı ama şöyle bir confingden ayar cekebilirmiyiz
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 VortexTreo dedi: Tanıtım vidosundada böyle renklerı ama şöyle bir confingden ayar cekebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yazılımı yoksa renklerini ayarlayamazsınız. İade edebiliyorsanız edim güzel bir mouse buluruz size.
VortexTreo dedi: Tanıtım vidosundada böyle renklerı ama şöyle bir confingden ayar cekebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yazılımı yoksa renklerini ayarlayamazsınız. İade edebiliyorsanız edim güzel bir mouse buluruz size.
V VortexTreo Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 ahmetaltkn dedi: Yazılımı yoksa renklerini ayarlayamazsınız. İade edebiliyorsanız edim güzel bir mouse buluruz size. Genişletmek için tıkla... knk yazılımından atıyorum zaten configi
ahmetaltkn dedi: Yazılımı yoksa renklerini ayarlayamazsınız. İade edebiliyorsanız edim güzel bir mouse buluruz size. Genişletmek için tıkla... knk yazılımından atıyorum zaten configi