Inca IMG-369 vs IMG-319 8D

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Bu aralar mouse bakıyordum çünkü 2 yıldır kullandığım emektar mouse gitmeye başladı yavaştan. Hepsiburada'ya falan baktım iki tane mouse gözüme çarptı, özelliklere baktığımda Inca IMG-369 ivme hızı, yenileme hızı tarzında önde fakat IMG-319 ise tıklama ömründe önde. (369'da 3 milyon, 319'da 5 milyon.) Fakat şimdi bir durum daha var, IMG 319'da 4800 DPI olayı var, ayrıca fazladan 1 tuş ve ayarlanabilir LED olayları var. Hangisini tercih etmeliyim kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Ürünlerin Linkleri;

(Ayrıca 319 renk olarak pek hoşuma gitmedi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar mouse bakıyordum çünkü 2 yıldır kullandığım emektar mouse gitmeye başladı yavaştan. Hepsiburada'ya falan baktım iki tane mouse gözüme çarptı, özelliklere baktığımda Inca IMG-369 ivme hızı, yenileme hızı tarzında önde fakat IMG-319 ise tıklama ömründe önde. (369'da 3 milyon, 319'da 5 milyon.) Fakat şimdi bir durum daha var, IMG 319'da 4800 DPI olayı var, ayrıca fazladan 1 tuş ve ayarlanabilir LED olayları var. Hangisini tercih etmeliyim kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Ürünlerin Linkleri;

(Ayrıca 319 renk olarak pek hoşuma gitmedi.)
Oyuncu isen renge bakmana gerek yok. Direk 319 al derim. Tuşlar ve dpi bakımından

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı