Inca IPS-750xn 80 Plus bronz silent 750W Power Supply alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemimi RTX 3080'e güncelleyeceğim. Şu an kullandığım sistem:

• AMD Ryzen 5800x3D
  • RTX 3060 Ti
  • 2x16 GB DDR4 3600MHz RAM
  • Gigabyte B450 S2H anakart
  • MSI MAG A600dn 600W 80 Plus PSU
RTX 3080 (EVGA model) ekran kartına geçiş yapacağım. Tanıdığım biri 650 TL civarına elindeki fazladan ınca IPS-750xn 80 Plus güç kaynağını satıyor. Bu güç kaynağını alırsam sorun yaşar mıyım? Biraz araştırdığımda insanlar, "evinize C4 almak istiyorsanız alın," gibi yorumlar yapmışlar. Sizce bu PSU'yu almak mantıklı mı yoksa uzak mı durmalıyım?

Geçmişte, 500 veya 550W Corsair PSU kullanıyordum ve eski sistemimde (AMD Ryzen 5500X - RTX 3070) 4K-8k çözünürlüklerde oyun oynayıp render alırken herhangi bir sorun yaşamamıştım. Şu an kullandığım MSI 600W güç kaynağı sizce yeterli olur mu?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler!

Alınmaz, ürünle ilgili bir teknik bilgi var mı diye bakayım dedim, ürünün üreticisi kim o bile belli değil.
cultists.network/140/psu-tier-list/'de listelenen ürünlerden, şu an ki sistemin için Tier C veya üstü herhangi bir ürünü alabilirsin. 3080'e geçeceksen Tier B veya üstü tavsiye ederim.

Alınmaz, ürünle ilgili bir teknik bilgi var mı diye bakayım dedim, ürünün üreticisi kim o bile belli değil.
cultists.network/140/psu-tier-list/'de listelenen ürünlerden, şu an ki sistemin için Tier C veya üstü herhangi bir ürünü alabilirsin. 3080'e geçeceksen Tier B veya üstü tavsiye ederim.
1800 - 2400 Fiyat aralığında bir PSU öneririmisiniz peki? hepsiburada - vatanbilgisayar - teknosa üzerinden.

Reyis Evga serisi 3x8 istiyormuş ondan bundan aldım.

Son düzenleme:
1800 - 2400 Fiyat aralığında bir PSU öneririmisiniz peki? hepsiburada - vatanbilgisayar - teknosa üzerinden.

Reyis Evga serisi 3x8 istiyormuş ondan bundan aldım.
Hayırlı olsun, güzel seçim. Türkiyede Tier B ve üstü ne olduğu belli olan 800w üstündeki en ucuz güç kaynağı.
Amazonda 2900₺ yalnız, siz kaça aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı