İnca PSU nasıldır?

Alkank35

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarım alev almıştı, neyse ki sadece PSU ile yırttık. Yeni PSU almaya gittim. Corseir'in 750 Watt 80+ Plus Gold sertifikalı bir ürünü sundular. Fakat 1000 TL gibi ciddi bir rakam talep ettiler. Bende o kadar karşılayamayacağım için, İnca 750 Watt 80+ Plus Bronz modelini önerdiler. 700 Türk lirası fiyatında idi, ben de bu ürünü aldım. Şimdi bir de buraya sormak istedim sizce hata mı yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o fiyata çok daha kaliteli markaların modelleri var Inca yerine azcık araştırıp kendin başka marka alabilirdin.
Her üründe 14 gün içerisinde koşulsuz ürün iadesi var sanıyorum. Daha bu gün aldım sence bu üründe sıkıntı yaşar mıyım? çok değiştirilecek bir şey ise hemen yarın iade işlemlerini başlatabilirim.

İade edebiliyorsan et bence. O bütçe ile çok iyi bir PSU alınır.
Sistem özelliklerim: Anakart Msı B350m Pro işlemci Ryzen 5 1600 Ram 16 gb Vengeance 2800 mhz ekran kartı MSI 1060 Gaming x depolama 500 gb Hdd 250 gb Ssd
Bu sisteme önerebileceğiniz herhangi bir marka PSU var mı? ne alabilirim 700 tl bandında.

Hocam PSU nasıl yandı?
Geçen gün COD Warzone oynuyordum 2 kere görüntü, gitti sinyal yok dedi, fişlerin yerlerini değiştirdim. Ardından 2 dakika geçmeden çatır çatır etti, alev attı arkasından, yandı bitti kül oldu. Allahtan başka bir bileşene zeval gelmemiş. Ama şu an hala sinyal yok sorununu çözebilmiş değilim. Bu gün 3 kere yaşadım sinyal yok sorununu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı