Reiss MIDRANGE model önerisi

AdmHalit0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar aracım için 16cm boyutunda Reiss MIDRANGE bakıyorum. Gözüme 450W RS-M6ego güzel gibi. Siz hangisini tavsiye edersiniz Reiss özelinde?

Merhaba, arkadaşlar aracım için 16cm boyutunda Reiss MIDRANGE bakıyorum. Gözüme 450W RS-M6ego güzel gibi. Siz hangisini tavsiye edersiniz Reiss özelinde?
Aynısını kullanmıştım fakat patladı, çok yüksek ayara dayanmıyor bunlar. MOBAS MBM-120 daha iyi ama illa “Reiss” diyecekseniz RS-87EX olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolar önemli tesisatda kullanılan kablolar ama besler hocam biraz sadece tam performans almazsınız amfi balayınca alırsınız.
Teşekkür ederim.

Kablolar önemli tesisatda kullanılan kablolar ama besler hocam biraz sadece tam performans almazsınız amfi balayınca alırsınız.
Hocam tekrardan merhabalar, arkalara da RS-DP5 aldım ve FOR-X tesisat kablosu aldım OFC olanlardan. Taktıracağım umarım beklediğim kadar net ve güzel ses alabilirim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Hocam tekrardan merhaba, arkalara da RS-DP5 aldım ve for-X tesisat kablosu aldım ofc olanlardan. Taktıracağım umarım beklediğim kadar net ve güzel ses alabilirim.

For X tesisat kablosu genelde her yerde işlev alıyor mesela amfiye göre amfinin kendi kabloları da oluyor ama for X genelde her tesisatda kullanılıyor. amfi markanız neydi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı