Inca şans çarkı güvenilir mi?

Birisi şöyle bir fotoğraf paylaşmış, iptal edilmiş olabilir.
Birisi mi?

Böyle olmasa bile 500 hesap açılıp manipüle edilebilir gibi duruyordu.

Saçma sapan bir etkinlik yapıp sonra hediyeleri vermemek için saçma bir bahane bulmuşlar . Ürünleri kadar kalitesiz bir marka.

Hiçbir zaman alacağım bir marka değil zaten, çok umursamıyorum açıkçası. Böyle bir şeye kalkışırlarsa sonunun böyle bitmesi çok olası zaten. Millet kalitesine değil bedavalığına bakıyor.

Geçmiş olsun hocam bende hayatımda ilk kez çekiliş kazandım daha gerçek olup olmadığından bile emin değilim yarın göreceğiz.
Ben de en son AliExpress'den kazanmıştım 3 yıl önce. Langsdom marka bluetooth kulaklık. O zaman piyasa değeri 400 TL'ydi. Öyle kaliteli bir kulaklık. Tüm şansımı orada kullandım

Bana göre bence ortada siber saldırı falan yok. Sadece yazılımı kim kodladıysa kodlarda yanlışlık yapmış olabilir. Haliylede "biz kodlarda yanlış yaptık, özür dileriz ehe" diyemeyeceklerine göre olayı direk siber saldırı diye duyurdular. Üstelik siber saldırı olsa bırak uygulamayı Inca'nın siteside çökmesi gerekirdi.

Sevinmiştim oysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…