unknownpeople3
Centipat
Ben hesap bilgilerimi e-postamı felan gönderdim. E-posta üzerinden iletişime geçmelerini talep ettim. Umarım dönüş yapılır.
Ben de denedim ve bana da aynı klavye çıktı. Şimdilik mesaj daha iletilemedi bile. Son zamanlarda klavyemde W, A, D, E, r tuşları düzgün algılanmıyordu. Hepimize bol şans.
Teşekkürler. Denerken şarjım bitti. Şarja taktım dolduktan sonra açıcam gelen şeyi paylaşırım burada umarım klavye çıkmaz başka bir şey çıkar. Daha yeni klavye aldım.Yazıya basılı tutun kopyalayıp tarayıca yapıştırın indirme işlemini başlatacaktır.
İphone için nasıl iner bu?
@leyleq 'in de yaptığı gibi BlueStacks kullanarak indirebilirsiniz. Şahsen ben de Iphone kullanıyorum ve BlueStacks üzerinden katıldım.
Hafta sonu olduğu için mesaileri yok büyük ihtimal. Benim de sonradan aklıma geldi. Yarın bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağız.Bende de iletilmedi hocam muhtemelen bu saatlerde kullanılmıyordur.
Bana üzgün işareti çıktı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.