İnca veya Frisby klavye alınır mı?

Egemen Akyol

Hectopat

İkisinin de hisleri dün denediğimde hoşuma gitti. Klavye mekanik olsun istiyorum ama bütçem de az bugün Vatan'a almaya gideceğim. Sizce bu ikisinden birini alsam sorun yaşar mıyım? İki yıl garantileri de var.

İkisinin de hisleri dün denediğimde hoşuma gitti. Klavye mekanik olsun istiyorum ama bütçem de az bugün Vatan'a almaya gideceğim. Sizce bu ikisinden birini alsam sorun yaşar mıyım? İki yıl garantileri de var.
İlla alınacaksa İnca bir tık daha iyidir, switch markaları iyiyse alınabilir diye düşünüyorum.

İkisinin de hisleri dün denediğimde hoşuma gitti. Klavye mekanik olsun istiyorum ama bütçem de az bugün Vatan'a almaya gideceğim. Sizce bu ikisinden birini alsam sorun yaşar mıyım? İki yıl garantileri D.

Kardeşim Vatan ekstra pahalı Vatan'dan almam senin yerinde olsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı