Akko MonsGeek Fun 60 alınır mı?

Ace68 gibi 8000Hz değil ama.

Hiçbir önemi yok 8000Hz in. Zaten farkı hissetmeyeceksiniz. Diğer özelliklerde hiçbir işinize yaramıyor. G75 Pro bütçede ki manyetiklerden çok daha iyi.

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Klavyeye ihtiyacım var ve bu model açıkçası hoşuma gitti. 8K iletim hızı ve SnapTap özelliği ilgimi çekti, fakat %60 bir klavye ve daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Eksik tuşları atayabildiğimin farkındayım ama yine de eksiklik sorun yaratır mı, alışma açısından?
Ben yaklaşık 6-7 aydır aktif kullanıyorum, oyunlarda kablolu şekilde kullanıyorum internette gezinirken kablosuz takılıyorum. Zaten bildiğim kadarıyla 8K kullanmak için kablolu kullanmak gerekiyor. Rapid Trigger CS'de bence bariz fark ediyor. Fakat benim de ilk %60 klavye deneyimim, klavye çok küçük olduğundan ve Türkçe karakter ve bazı tuşların olmamasından bazen baya sıkıntı yaşıyorum...

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Klavyeye ihtiyacım var ve bu model açıkçası hoşuma gitti. 8K iletim hızı ve SnapTap özelliği ilgimi çekti, fakat %60 bir klavye ve daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Eksik tuşları atayabildiğimin farkındayım ama yine de eksiklik sorun yaratır mı, alışma açısından?
Herkes farklı bişey önerme çabasında, başka bir klavyenin konusuna girsen de Fun60 önerirler :D Gayet güzel klavye sadece şarj sorunu var birde hissiyatı birazcık kötü olabilir ama sorun olacağını sanmıyorum sesini duymazsınız bile zaten fps oyunu oynarken. Kısacası alınır.

Herkes farklı bir şey önerme çabasında, başka bir klavyenin konusuna girsen de Fun 60 önerirler :D gayet güzel klavye sadece şarj sorunu var bir de hissiyatı birazcık kötü olabilir ama sorun olacağını sanmıyorum sesini duymazsınız bile zaten FPS oyunu oynarken. Kısacası alınır.

Açıkçası dediğin gibi herkes bir şey öneriyyor ama eliyorum kafamdan G75 Pro hoşuma gitti diyebilirim hayatımda hiç küçük klavye kullanmadım çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı