F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 6 Kasım 2023 #1 Ev internetimiz 35 Mbps veriyor normalde ve benim işimi görüyorçgeçenlerde ise yeni bir PC topladım ve Inca marka Wi-Fi adaptörü aldım fakat çok yavaş çalışıyor ve testlerde 20 Mbps anca veriyorç ping sorunu falan da var. Çözümü nedir sizce?
Ev internetimiz 35 Mbps veriyor normalde ve benim işimi görüyorçgeçenlerde ise yeni bir PC topladım ve Inca marka Wi-Fi adaptörü aldım fakat çok yavaş çalışıyor ve testlerde 20 Mbps anca veriyorç ping sorunu falan da var. Çözümü nedir sizce?
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 20 Kasım 2023 #11 F 16 Fighting Falcon dedi: Alt kattan nasıl kablo çekeyim hocam. Genişletmek için tıkla... Router alın alt kattan kablo çekmeye uğraşmayın. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: Alt kattan nasıl kablo çekeyim hocam. Genişletmek için tıkla... Router alın alt kattan kablo çekmeye uğraşmayın.