İnce bacaklar nasıl kalınlaştırılabilir?

445376

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar, ben 16 yaşındayım, 1,78 boyundayım ve 55-56 kilo arasındayım. Bacaklarım ince, üst bacağım orta derecede kalın ama alt tarafım çöp gibi. Üst vücudum iyi, orayı geliştirebiliyorum ama kalf bölgesi ne kadar zorlasam gelişmiyor ve ek olarak söylemek istediğim şey, kilo da alamıyorum. Her yemekte 2-3 tabak yiyorumdur en az, yanında sıvı içmememe rağmen yine kilo alamıyorum. Tırnaklarımı yediğim için mi acaba? Onu da bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Not: Evde spor yapıyorum 20 kilo dumbellerle.

Ayak kası geliştir.
Ayrıca kalın bacaklar pek iyi diyemem bi yerden sonra insanı bezdiriyor.
Kilo alımınız metabolizma gibi farklı şeylere göre de değişir, mesela ben günde 2 ortalama öğün yiyorum ama spor yapmazsam günde 1 kilo kadar alabiliyorum.

Merhaba, kalfın çoğunluğu genetiktir ne kadar zorlasanda zor gelişir yüksek tekrar aralığı ile kalf çalışabilirsin.

Tırnak yeme çok sağlıksız sana özel olarak demiyorum ama ucubece bir davranış hemen bırkamalısın.

Eğer gerçekten metobilazman çok hızlıysa ve kilo almakta zorlanıyorsun verdiğim açığı bir miktar daha arttırabilirsin en fazla 1000 civarına çık ama muhtemelen yağalanacaksın.

Quad ve kalf kaslarını çalıştırman gerekiyor.
Bisiklet, squad, leg press gibi şeyler iş görür.
Dâhâ detaylı egzersizler için internette ingilizce arat.

Kilo mevzusu için kalori hesabı yapman gerekiyor, şu kadar tabak yedim demenin anlamı yok.

Kalf sıkıntılı bir yer; fazla zorlarsan veya yanlış bir şey yaparsan 2 gün geçmiyor ağrısı. Standart yürüyüş ve koşma öneririm. 40 yaşını geçmiş sağlam bacaklı herkes her sabah yürür.

Ek olarak bir yöntemi varsa ihtiyacın kadar alabilirsin benden.

Bunların hepsini yapıyorum hatta bisiklet falanda sürüyorum sadece üst kısmına gidiyor üst kısım ideal ama kalf ince ve yanlardan basık olmadığı için kötü gözüküyor günde 20 tekrar 70 calf tekrarı yapsam yada 100 yeterli olur mu üst taraf içinde ağırlıklı squat 300 tane dinlenerek 15 sn ve benim galiba ya metabolizmam hızlı çalışıyor yada tırnaklarımı önceden ve şimdi yediğim için kilo alamıyorum zaten küçüklükten beri tırnaklarımı yiyormuşum belkide ondandır bilmiyorum

İfadeler: T21
Kalf genetiktir.

Ağırlıkları arttır. Parmak ucunda ip atla, farklı noktaları hedef alan egzersizler dene. Çok yiyorum ile olmaz bu iş bazal metabolizmanı hesaplayıp üstüne uygun değerde (ortalama 500 kcal) kalori ekleyip yağ kas proteini düzgün oranlayıp bi diyet yapman lazım. Kervan yolda düzülür başla ve zorla sonunda illa ki yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…