İnce çerçeveli akıllı saat önerisi

elfmiyim

Picopat
2.5 yıllık Apple Watch deneyimimden sonra, her akşam hem telefon, hem saat, hem iPad şarj etme döngüsü beni yeni bir saat almaya itti. Apple Watch istemiyorum fakat istediğim bazı özellikler var, sesli görüşmesi olacak, çerçeveleri çok ince olacak ve tabii ki pili en azından 3 gün falan gidecek. Birkaç modele baktım ama çerçeve konusu biraz sıkıntılı. iPhone kullanıyorum, Galaxy Watch'ları baştan eledim. Önerilerinizi bekliyorum.

Huawei GT5'e göz attınız mı? Ekstra olarak pahalı ama dolu dolu olan Huawei Watch 4 modeli var, ekranı kavisli ve çerçevesi ince.

Huawei GT5'e göz attınız mı? Ekstra olarak pahalı ama dolu dolu olan Huawei Watch 4 modeli var, ekranı kavisli ve çerçevesi ince.

Huawei GT serisi güzeldir tavsiye ederim. GT2'e modelinden GT4 modeline geçtim gayet kalitelidir.

Huawei GT serisinin silikon kordonlu modellerini beğendim, seçeneklerim arasına ekledim. Başka öneriler gelmediği taktirde düşünebilirim, teşekkürler.

Mesajıma sonradan eklediğim modele de bakın derim.
Onu şimdi gördüm baktım da, fiyat olarak epey yüksek geldi açıkçası :)

Şu an birçok uygun fiyatlı saatte var diye biliyorum, Redmi Watch Active'lerde falan da var. Android ile de kullanılabiliyor özellik.
Yok sesli arama saatin özelliği olarak değil, Apple'ın kısıtlaması olarak yoktu. O anlamda dedim. Android'de sesli arama yapabilen bir saat bile olsa, iPhone ile eşleştirildiği zaman iPhone arama bildirimini saate yönlendirmiyordu.

Yok sesli arama saatin özelliği olarak değil, Apple'ın kısıtlaması olarak yoktu. O anlamda dedim. Android'de sesli arama yapabilen bir saat bile olsa, iPhone ile eşleştirildiği zaman iPhone arama bildirimini saate yönlendirmiyordu.

Aa o konuda bilgim yoktu. Android'i varken IPhone'a geçen bir arkadaşım var, ona sorayım sesli aramayı hala yapabiliyor mu diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı