İnce hesap 1 TL'ye fare sattı

Kargoyla 16 TL oluyormuş. Pahalı.
Hayır değil.
Dostum çünkü ürünün kampanyası bitince siteden binlerce kişi çıktı adamlar sadece o kampanya için girmişti ve stok bitince çıktı nasıl tesadüf falan olamaz ayrıca alanda aldı forumda falan 10 20 tane alabilen gördüm ben bir de arkadaşım alabildi.
Ben de aldım hocam :)

Ya çok zengin ya da deneyip alamadı :)

Ya da sensör, Switch, skatez, malzeme kalitesinin kötü olduğunu, kronik sıkıntılarını görüyor ve önermiyor. Yanlış anlamayın kavga çıksın diye demiyorum sadece pek iyi bir fare değil. Ama 1 TL'ye de ne beklenebilir ki, dondurma bile 8 lira, 10 lira.

Son düzenleme:

Şaka bir yana bu fareyi normal fiyatından alanlara küfür gibi olmuş. Düşünsene 100-150 TL verip bunu alıyorsun sonra yüzlercesini 1 TL'den satıyorlar. Normalde kâr oranı ne kadar yüksekse 300 taneyi beleşe dağıtmak bile koymamış.

Şaka bir yana bu fareyi normal fiyatından alanlara küfür gibi olmuş. Düşünsene 100-150 TL verip bunu alıyorsun sonra yüzlercesini 1 TL'den satıyorlar. Normalde kâr oranı ne kadar yüksekse 300 taneyi beleşe dağıtmak bile koymamış.
GTA5'de aynısını yaşamıştım. Muhakkak koymuştur lakin reklam bütçesinden pay ayrıldığı için koymamış olabilir :) Güzel reklam oldu.

Hey işçi! Çabuk şu fareyi 1000 TL yap.
Tamam patron.
P - patron yanlışıkla 3 tane sıfır sildim 1 TL olmuş!
Sen bittin!
P - patron site çöküyor!!

Yukarda okuduğunuz herşey uydurmadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı