İnce Hesap Gaming Gecesi Gerçeği

Bazen dediğin şey de olabilir ama o indirim olan ürünler daha çok sitede satılmayan ürünler. Fark ettiysen genelde çok satan şeyler oraya girmiyor. Yine de birkaç ay önce 4 parça ürün aldık hepsi sorunsuz geldi. RAM ve anakartın orijinal koruma bantları vardı ama klavye ve işlemciye pek dikkat etmedim ama kullanılmış gibi değildi. Şuan hepsi sorunsuz çalışıyor.

Sonuç, işin merkezinde insan vicdanı var. Ben olsam bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına satamam olmasıdır.

Hocam bazı ürünler çok iyi oluyorlar

İnan ki zor geldi dostum, yoksa aklımdaydı, kargo poşetini açarken video'ya çekicektim.

Selamlar. Ben de bu cuma gününü iple çekiyordum. Amacım kulaklık almaktı. Bu konuyu görünce biraz üzüldüm. Ne tavsiye edersiniz, sorun yaşar mıyım?

Selamlar. Ben de bu cuma gününü iple çekiyordum. Amacım kulaklık almaktı. Bu konuyu görünce biraz üzüldüm. Ne tavsiye edersiniz, sorun yaşar mıyım?

Dostum merhaba, ben yaşamadım sorun. Bugün yeni kullanmaya başladığım kulaklığımdan çok memnunum, iyi ki almışım. Benim gözümde İnce Hesap büyük bir firma, kimseyi mağdur etmez. Ama keşke bilgilendirseler eğer alıcıları eğer iade gelenleri indirimli satıyorsalar. Ben bu akşam bunu yapmak istedim sadece. Daha önce de defalarca alışveriş yaptım ve yapmaya da devam edeceğim sanırım. Herkesin kendi tercihi, kimi benim gibi düşünür üç beş kuruş aşağı olsun ama kutusu açılmış olsun farketmez der kimi ise fazla para vereyim ama fabrikadan çıktıktan sonra ilk ben kullanayım der, tercih meselesi tamamen.

Ayrıca ben de yeni Gaming Gecesi'ni iple çekiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…