İnce Hesap Gaming Gecesi Gerçeği

srcn90

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2019
Mesajlar
3.688
Makaleler
2
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
Arkadaşlar ben de sizler gibi Gaming Geceleri'nin sıkı takipçisiyim. Bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse incehesap.com hemen her cuma günü 20:00'dan 0.00'a kadar hatrı sayılır indirimlerle o gün belirlediği ürünleri satmakta. Akşam 17:00'dan itibaren indirime girecek ürünler belirli aralıklarla (5 ila 10 dakika sürelerle) açıklanmaya başlamakta ve saat 20:00'ı gösterdiğinde satış başlamaktadır.

Daha önce arkadaşım ekran kartı aldı ve ben de yakın zamanda Razer kulaklık aldım. İkimizin de ürünlerin kutularında jelatin yoktu ve koruma bandı (Tahminim kendileri yapıştırıyorlar, fabrika çıkışı bantlar değil.) yapıştırılmıştı sadece. Sanırım İnce Hesap iade gelen ürünleri güzel indirimlerle satıyor. Ellerinde kalmasın diye. Yoksa durduk yere indirim yapmıyor. Çünkü indirimler ciddi güzel indirimler. Ama keşke bizlere söylese herhangi bir sorunu olmayıp sadece daha önce kutuları açılmış olan ürünler olduğunu ve biz de buna göre alsak. Çünkü fiyatlar piyasanın o kadar altında oluyor ki ben dahil daha bir çok insan kutularının açıldığını ama herhangi bir sorunu olmadığını bildiği ürünleri o paralara alabilir.

Son olarak indirime giren ürünlerin indirim başladığı andaki üstünü çizdikleri fiyatlarına aldanmayın, önce bindirip sonra indiriyorlar çünkü, ama yine de dedikleri oranda indirim olmasa da piyasanın altına iniyor ürünlerin fiyatlar. Misal bir ürünün piyasası 500 TL ve İnce Hesap'ta da o paraya satılmakta. Gaming Gecesi'nde o ürünün üstüne 600 TL yazıp üstünü çizip 400 TL'ye satıyorlar. Görünürde yüzde 33 indirim olsa da aslında gerçek indirim yüzde 20. Rakamlar tamamen sallamasyondur, fazla takılmayın.

İşin özü yukarıda dediklerimi bilip alın, çok yüksek ihtimal iade gelen ürünü göndericekler size de. Problem olur mu? Eğer sizden önce satın alan kişi keyfi olarak vazgeçip iade ettiyse, cayma hakkını kullandıysa bence hiçbir şey olmaz, sapasağlam ürün çünkü, ben alır kullanırım fiyatı uygunsa. Zaten tamir görmüş ya da arızalı vesaire bir ürün göndermeyecektir.

ÖNEMLİ EDIT: Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın İnce Hesap'ın sattığı her ürün böyle değil, sadece Gaming Gecesi'ndeki ürünleri böyle oluyor bence. Yoksa normalde sıfır kapalı kutu jelatinli ürünler satmakta, daha önceki alışverişlerimden biliyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece Gaming Gecesi'ne dikkat edin derim.
 
Arkadaşlar tamamen kendi gözlemlerim, internette kutu açılışını izlediğim ve açan kişinin kutusundan cayır cayır jelatinini soyduğu kulaklık bana jelatinsiz geldi mesela. Başka çıkarım yapamıyorum bu konuda, o yüzden muhtemelen iade gelen ürünlerdir diye düşünüyorum. Ama piyasaya göre fiyatları o kadar güzel ki üstüne 50 100 daha koyup sıfır alayım da diyemiyosun, alamıyosun çünkü 50 100'den fazla fiyat farkı var. Tamamen kendi tercihiniz.
 
O bantları cihazı denedikleri için çıkarmış olabilirler mi? Garanti kapısında sürünmektense ben böyle bir yolu tercih ederim. Hatta GG N11 gibi sitelerde siparişten hemen sonra çalıştığı onaylanmış denenmiş ürünleri yollayın diye konuşurum. Yanlış anlamayın İncehesap babamın şirketi değil.
 
O bantları cihazı denedikleri için çıkarmış olabilirler mi? Garanti kapısında sürünmektense ben böyle bir yolu tercih ederim. Hatta GG N11 gibi sitelerde siparişten hemen sonra çalıştığı onaylanmış denenmiş ürünleri yollayın diye konuşurum. Yanlış anlamayın İncehesap babamın şirketi değil.
Ben kasa almıştım, baya kapalı gelmişti.
 

Geri
Yukarı