İnce hesap keyfi iade alıyor mu?

Rangan

Picopat
Daha fazla  
KTC'nin 300 Hz'lik modelini almıştım bugün geldi beğendim sorun yoktu fakat birkaç FPS oyunu dışında monitorun Hz değerini tam anlamıyla sistem karşılayamıyor, çok fazla para verdiğimi düşündüğüm için bir nebze keyfi iade sağlamak istiyorum ince hesap bu konuda sorun çıkartır mı? Monitoru kullandım ve bir paketi de yırtık yani yirtilmadan açılmıyordu zaten de.

Alacaklardır. Lakin monitörün ayarlarından Yenileme hızını daha düşük bir hıza sabitleyip upgrade yapacağınız zaman tekrar düzeltmeniz daha uygun olurdu. Malum ileride monitör almanız gerekirse çok daha pahalı olacaktır.

FreeSync ile kullandım zaten ama CS'de bile sabit 320 üstü alamiyorum yani 240'dan geçiş yapmıştım değişiklik hissetmedim amacım hem 2 kya geçmek hem de yüksek değer de Hz olan monitör almakti ama 9060 7600 ikilisini daha yeni aldim yükseltme yapmiycagim için de bu değeri olan monitore ziyan olur gibi hissettim. Yerine indirimde olan koouri 180 Hz 2K 24 inçlik monitörü düşünüyorum su an 6 bin lira çok fiyat farkı var.

Ve 240 ile 320 arasında fark hissetmedigim için 180 ile 240 arasında da bir fark hissetmiycegimi düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı