İnce klavye önerisi

Bütçe
100-200

Neko-chan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Uzun ömürlü kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Işıklı olmasına gerek yok ancak bir ışığı olursa iyi olur, beyaz olsa yeter. Oyun oynamak için değil yazılım yazmakta kullanacağım. Aslında hoşuma giden bir Philips modeli buldum "enter" tuşu küçük olsa da alışabilirim diyerek sipariş ettim ancak geldiği gibi geri göndereceğim çünkü klavyede "< >" tuşları yokmuş.

olmazsa olmazlar:
  • Türkçe Q klavye olmalı
  • ince klavye olmalı
  • Büyüktür-küçüktür tuşları mutlaka klavye üzerinde olmalı. "< >"
tercih sebebi:
  • Bir ışık modu.
  • Büyük "space" tuşu.

Uzun ömürlü kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Işıklı olmasına gerek yok ancak bir ışığı olursa iyi olur, beyaz olsa yeter. Oyun oynamak için değil yazılım yazmakta kullanacağım. Aslında hoşuma giden bir Philips modeli buldum "enter" tuşu küçük olsa da alışabilirim diyerek sipariş ettim ancak geldiği gibi geri göndereceğim çünkü klavyede "< >" tuşları yokmuş.

olmazsa olmazlar:
  • Türkçe Q klavye olmalı
  • ince klavye olmalı
  • Büyüktür-küçüktür tuşları mutlaka klavye üzerinde olmalı. "< >"
tercih sebebi:
  • Bir ışık modu.
  • Büyük "space" tuşu.

Veya.
İkisi de çok güzel klavyeler.

Yazıda da belirttiğim gibi klavye üzerinde "< >" tuşları olmak zorunda. Philips 8264 Türkçe Q'da bu tuş bulunmuyor. @YOZGATLIBİRİNSAN @Furkan_Elci Trust olanının görseli yok internette. Satıcıya soracağım. Teşekkürler öneriler için.

Logitech MK235 kablosuz klavye mouse setini aldım. Fiyatına göre kalitesi oldukça güzel ayrıca hissiyatı da çok hoş pamuk gibi klavye. Kablosuz olması da kablo karmaşasını engelledi. 👍 Ancak birlikte gelen mouse çok küçük, benim ellerim küçük olmasına rağmen çok iyi hissettirmiyor.

Son düzenleme:
Evet hocam çok küçük bir Mouse'ya sahip.
Logitech MK235 kablosuz klavye mouse setini aldım. Fiyatına göre kalitesi oldukça güzel ayrıca hissiyatı da çok hoş pamuk gibi klavye. Kablosuz olması da kablo karmaşasını engelledi. 👍 Ancak birlikte gelen mouse çok küçük, benim ellerim küçük olmasına rağmen çok iyi hissettirmiyor.

MK235 ile ilgili tüm söylediklerimi geri alıyorum klavye'nin tuşları daha bir hafta olmadan bazı tuşlar basmamaya başladı. Örneğin "n" tuşuna basıyorum algılamıyor, iyice bastırmam lazım algılaması için. Aynı sorun bir kaç tuşta daha var. Diğer 30TL'lik klavyemde basması zordu ama basınca algılıyordu bu klavyede basıp basmadığını anlayamıyorum tuş tam içeri giriyor ama algılamıyor. İade sürecini başlattım. Başka öneriler varsa alabilirim bütçe 200TL civarıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı