İnce telli ve düz saç için ne kullanılmalı?

bukix06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, saçım ince telli ve düz. Saçımı alnıma doğru atıp dağınık ya da dalgalı kullanmak istiyorum, yanları mid fade kestiriyorum. Şekil vermek için pudra kullandım fakat bıraktım çünkü saçımı felaket matlaştırdı. Üstelik kullanmadığım zaman bile saçım sertleşiyordu. Bana ne gibi ürünler önerirsiniz?

Merhaba, saçım ince telli ve düz. Saçımı alnıma doğru atıp dağınık ya da dalgalı kullanmak istiyorum, yanları mid fade kestiriyorum. Şekil vermek için pudra kullandım fakat bıraktım çünkü saçımı felaket matlaştırdı. Üstelik kullanmadığım zaman bile saçım sertleşiyordu. Bana ne gibi ürünler önerirsiniz?
Hocam eğer biraz daha dalgalı (sanırım yabancılarda messy gibisinden geçiyor) kullanmak için deniz tuzu spreyi öneririm. Çok da pahalı birşey değildi sanırım 200-250 civarlarında çoğu. Öneri isterseniz de Urban Care'in spreyini öneririm.

Hocam eğer biraz daha dalgalı (sanırım yabancılarda messy gibisinden geçiyor) kullanmak için deniz tuzu spreyi öneririm. Çok da pahalı birşey değildi sanırım 200-250 civarlarında çoğu. Öneri isterseniz de Urban Care'nin kini öneririm.
Sprey mi yoksa köpük mü hocam? Kullandınız mı daha önce?

Sprey olan hocam, köpükleri genellikle kıvırcık saçlar için. Ve evet şu anda aktif olarak kullanıyorum. Kıvırcık saçımda bile işe yaradığını söyleyebilirim.
Peki sertleştiriyormu ? Her gün yürüyorum rüzgardan saç bir oraya bir buraya gidiyor haliyle. Birde hemen hemen ulaşmak istediğim sonuça benzer birşey bu.
1761763122482.png

Peki sertleştiriyormu ? Her gün yürüyorum rüzgardan saç bir oraya bir buraya gidiyor haliyle. Birde hemen hemen ulaşmak istediğim sonuça benzer birşey bu.Eki Görüntüle 2595586
Hocam şöyle diyeyim sıktıktan bir süre sonra saçı sertleştiriyor fakat böyle taş gibi yapıcak kadar da değil. Yani hem tutuş sağlıyor, hemde saçı taş gibi yapmıyor. Ortalama gün sonuna kadar götürüyor bende. Fakat kullandıkdan sonra saçınızı su ile durulamanızı öneririm. Eğer her gün kullanıcaksanız 2-3 günde bir de olabilir. Çünkü uzun süre saçta kalırsa ve üstüne aynı şeyi sürekli sıkarsan saçın doğal yağ yapısı zarar görebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı