ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Şubat 2021 #11 oneshottt dedi: Yok 6700tl ye aldım sistemi. İstanbulda yaşamadığım için satabilceğimi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İlla ki satacak birini bulursunuz, merak etmeyin.
oneshottt dedi: Yok 6700tl ye aldım sistemi. İstanbulda yaşamadığım için satabilceğimi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İlla ki satacak birini bulursunuz, merak etmeyin.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 25 Şubat 2021 #12 Sigmund Freud dedi: Tüketici heyetine şikayet ettiğimde nasıl bir sonuç olur? Genişletmek için tıkla... Orasını ben bilemem. Kahin değilim. Ama Türkiye de adalaet sistemi olmadığını varsayarsam iade kabul olmaz bana kalırsa.
Sigmund Freud dedi: Tüketici heyetine şikayet ettiğimde nasıl bir sonuç olur? Genişletmek için tıkla... Orasını ben bilemem. Kahin değilim. Ama Türkiye de adalaet sistemi olmadığını varsayarsam iade kabul olmaz bana kalırsa.
O oneshottt Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 211 25 Şubat 2021 #13 ItsAllGoodman dedi: İlla ki satacak birini bulursunuz, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Satmakla uğraşmak istemiyorum cidden. Bakalım yarın arayacağım.
ItsAllGoodman dedi: İlla ki satacak birini bulursunuz, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Satmakla uğraşmak istemiyorum cidden. Bakalım yarın arayacağım.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #14 Chitoge Kirisaki dedi: Orasını ben bilemem. Kahin değilim. Ama Türkiye de adalaet sistemi olmadığını varsayarsam iade kabul olmaz bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Tüketici mahkemelerimiz gerçekten çok iyi ama uğraştırıcı. Çoğu zaman tüketici haklı çıkıyor(haklı olduklarında tabii ki).
Chitoge Kirisaki dedi: Orasını ben bilemem. Kahin değilim. Ama Türkiye de adalaet sistemi olmadığını varsayarsam iade kabul olmaz bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Tüketici mahkemelerimiz gerçekten çok iyi ama uğraştırıcı. Çoğu zaman tüketici haklı çıkıyor(haklı olduklarında tabii ki).