İncehesap BIOS güncellemesi ve Windows kurulumu yapıyor mu?

sametaydemirr

Kilopat
Daha fazla  
BIOS güncellemesi montaj ve deneme sürümü Windows kurulumu yaparlar mı diye bir mail atmıştım, hepsini yaptıklarını söylediler. Doğru mudur sizce?

Evet, doğrudur. Parçaları birleştirirken parçaları test etmeleri şart olduğu için BIOS güncellemek ve işletim sistemi yüklemek zorundalar. Bu aralar kampanya yaptıkları için ve montaj yapılacağı için(montaj dediklerine göre en fazla 3 gün sürüyor) ürününüz geç kargoya verilebilir.

BIOS güncellemesi montaj ve deneme sürümü Windows kurulumu yaparlar mı diye bir mail atmıştım, hepsini yaptıklarını söylediler. Doğru mudur sizce?

Eki Görüntüle 466775
Bende indirimlerin başladığı günün cuma sabahına sistemimi topladım. Kurulum ve montaj talep etmiştim ama deneme sürümü windows 10 ve bios güncellemesi yapılacağını bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. Umarım sorunsuz şekilde kargo ulaşır.

sistemin gelince buraya yazarmısın windows 10 ve bios yapılmışmı diye

Bende cuma günü 9000 bin liralık sistem topladım ince hesaptan. Tek kafama takılan şey acaba montaj, kurulum, güncelleme yaptıktan sonra ekran kartını itopya gibi söküp ayrı olarak yolluyorlar mı? Yoksa kasaya takılımı yolluyorlar. Kasaya takılı yolluyorlarsa büyük sıkıntı saphire rx 5700XT nitro+ aldım ekran kartı gelene kadar kesin kırılır.

Son düzenleme:
hayır kankam ekran kartı demonte geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…