İncehesap BIOS güncellemesi ve Windows kurulumu yapıyor mu?

sistemin gelince buraya yazarmısın windows 10 ve bios yapılmışmı diye
Bende cuma günü 9000 bin liralık sistem topladım ince hesaptan. Tek kafama takılan şey acaba montaj, kurulum, güncelleme yaptıktan sonra ekran kartını itopya gibi söküp ayrı olarak yolluyorlar mı? Yoksa kasaya takılımı yolluyorlar. Kasaya takılı yolluyorlarsa büyük sıkıntı saphire rx 5700XT nitro+ aldım ekran kartı gelene kadar kesin kırılır.
Bugün yurtiçi kargo'dan sms geldi. Tahmini yarın teslimat yapılacakmış sizlerde durumlar nedir?

Bugün yurtiçi kargo'dan sms geldi. Tahmini yarın teslimat yapılacakmış sizlerde durumlar nedir?
Merhabalar.
Benim bilgisayarım pazartesi günü geldi. Hiçbir sıkıntı yok. BIOS'tan RAM'i 3000'e çektim sadece. Üstüne bir de Windows OEM key alarak etkinleştirdim. Sadece üstteki iki hediye fan çalışmamakta, sorunu çözemedim. İncehesap'a yazdım ama sonradan boş verdim. zaten kasanın fanları yetiyor.

Ağır oyunlarda deneyemedim ama soğukluk gayet iyi. Sapphire Nitro 5700XT kullanıyorum.
Özetle sıkıntısız, harika bir alışveriş oldu.

Merhabalar.
Benim bilgisayarım pazartesi günü geldi. Hiçbir sıkıntı yok. BIOS'tan RAM'i 3000'e çektim sadece. Üstüne bir de Windows OEM key alarak etkinleştirdim. Sadece üstteki iki hediye fan çalışmamakta, sorunu çözemedim. İncehesap'a yazdım ama sonradan boş verdim. zaten kasanın fanları yetiyor.

Ağır oyunlarda deneyemedim ama soğukluk gayet iyi. Sapphire Nitro 5700XT kullanıyorum.
Özetle sıkıntısız, harika bir alışveriş oldu.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu arada windows pro mu home mu yüklemişler? :) Bende ona göre alayım .Siz nereden aldınız keyi ?

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu arada windows pro mu home mu yüklemişler? :) Bende ona göre alayım .Siz nereden aldınız keyi ?
Pro yazıyordu.

Çok teşekkür ederim. Bu arada Monitoru de ince hesaptan aldım. Onda da sıkıntı yok.

Pro yazıyordu.

Çok teşekkür ederim. Bu arada Monitoru de ince hesaptan aldım. Onda da sıkıntı yok.
Ben monitörü itopya'dan aldım. Aoc c24g1 kasa yanında rival 300s hediyesi vardı. Paketleme çok kötüydü orjinal kutusuna folyo falan hiçbirşey sarmamışlar. Bakalım kasa gelince test edicem umarım bir sorun çıkmaz. Bu arada win10 keyi hangi siteden aldınız?

Ben monitörü itopya'dan aldım. Aoc c24g1 kasa yanında rival 300s hediyesi vardı. Paketleme çok kötüydü orjinal kutusuna folyo falan hiçbirşey sarmamışlar. Bakalım kasa gelince test edicem umarım bir sorun çıkmaz. Bu arada win10 keyi hangi siteden aldınız?
İşte o aşama çok zor, çok korkuyorsunuz değil mi? Ölü piksel falan çıkacak diye. Ben de çok tedbirli davranmıştım ama korktuğum olmadı şükürler olsun.

Win 10 yazılımını Windows 10 PRO Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit - Lazımbana'da sitesinden aldım.

İşte o aşama çok zor, çok korkuyorsunuz değil mi? Ölü piksel falan çıkacak diye. Ben de çok tedbirli davranmıştım ama korktuğum olmadı şükürler olsun.

Win 10 yazılımını Windows 10 PRO Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit - Lazımbana'da sitesinden aldım.
Evet sormayın ölü piksel çıkarsa uğraş dur. Umarım bir sorun çıkmaz. Teşekkürler bu arada bende o siteye bakayım
sistemin gelince buraya yazarmısın windows 10 ve bios yapılmışmı diye
Sistemim bugun geldi. Bios güncellemişler akabinde ramleri 3000hz çekmişler ve windows10 pro kurmuşlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı