4 gün oldu hala bir gelişme yok. ben 10 gün de beklerim ama hazır sistem için hala montaj aşamasında demek korkutmuyor değil.Dün Gaming PC siparişini verdim, umarım ben de güvenilir diyenlerden olurum. Aslında bu olayın tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum Hepsiburada tarzı sitelerden sürekli sipariş veriyoruz henüz bir sıkıntı çıkmadı ama neler neler yaşayanlar var, İncehesap nasıl bir performans gösterecek bilemiyorum ama denilenlerin aksine maillere ve telefonlara geri dönüş yapıyorlar.
hocam ürün elinize ulaşmıştır büyük ihtimalle, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? kaç günde geldi?4 gün oldu hala bir gelişme yok. ben 10 gün de beklerim ama hazır sistem için hala montaj aşamasında demek korkutmuyor değil.
12 günde geldi, Her şey sağlamdı hiçbir sorun yok.hocam ürün elinize ulaşmıştır büyük ihtimalle, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? kaç günde geldi?
Bende almayı düşünüyorum ama çok sıkıntı yaşayan duydum güvenemedim para kolay kazanılmıyor insan bi tereddüt ediyor.12 günde geldi, Her şey sağlamdı hiçbir sorun yok.
daryl dixonHortlatalım başka alışveriş yapan varmı ? Burdan anakart almayı planlıyorum.
ince hesaptan gözün kapalı ürün alabilirsin, kasa aldım efsane gönderdiler.Bir diriltebiliyor isek diriltelim. Bende orada bir psu alacağım sizce alınır mı?
Güvenli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.