incehesap.com iade ürün gönderiyor mu?

Nsslenak

Centipat
Sizlere son bir sorum daha var. incehesap'tan hazır sistem alacağım fakat bazı yerlerde okuduğum kadarıyla iade edilmiş veya kullanılmış ürünler takılıp yollanıyor gibi şeyler okudum. Böyle bir şey olma imkanı var mı? Sonuçta hazır kurulu geliyor sistem, anlaşılması pek mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorudan önce düşünmen gereken başka bir problem ve açman gereken başka bir konu var: "İncehesap.com satın alınan ürünü yolluyor mu?" (işin dalgası bu tabii)

Ben bunlardan beklerim böyle bir şey yapmalarını, genel olarak bilinen diğer satıcılara göre şahsen bunların yapması bana daha olası geliyor. Yaşayan ya da fark eden birinin yazması daha sağlıklı olur, yoksa körü körüne suçlamamak lazım.

Sizlere son bir sorum daha var. incehesap'tan hazır sistem alacağım fakat bazı yerlerde okuduğum kadarıyla iade edilmiş veya kullanılmış ürünler takılıp yollanıyor gibi şeyler okudum. Böyle bir şey olma imkanı var mı? Sonuçta hazır kurulu geliyor sistem, anlaşılması pek mümkün değil.
Hazır sistemler neden ucuzdur sorusunun ilk yanıtı budur. Genelde iade ürünleri kutusu açıldığı için tekrar satmak için geliştirilen bir yöntemdir kendisi. İade ürün demek sorunlu ürün demek değildir o ayrı konu. Her hazır sistemde iade ürün olacak diye bir kural da yok ama ellerinde kalırsa da koyar ve bunu fark edemezsiniz.
Bu sorudan önce düşünmen gereken başka bir problem ve açman gereken başka bir konu var: "İncehesap.com satın alınan ürünü yolluyor mu?" (işin dalgası bu tabii)
İyi güzel de her gün yüzlercesi açılan ve hepsine "güvenilirdir" yazılan bir konu bu 😀

Hazır sistemler neden ucuzdur sorusunun ilk yanıtı budur. Genelde iade ürünleri kutusu açıldığı için tekrar satmak için geliştirilen bir yöntemdir kendisi. İade ürün demek sorunlu ürün demek değildir o ayrı konu. Her hazır sistemde iade ürün olacak diye bir kural da yok ama ellerinde kalırsa da koyar ve bunu fark edemezsiniz.
Risk almak mantıklı mı? Yoksa parçaları tek tek alıp kendim mi kurayım yada farklı bir siteden hazır sistem alsam yine aynı şeyi mı yapıyorlardır?

Risk almak mantıklı mı? Yoksa parçaları tek tek alıp kendim mi kurayım yada farklı bir siteden hazır sistem alsam yine aynı şeyi mı yapıyorlardır?
Yukarıda dediğim şey her mağaza için geçerli olabilir. Ben olsam alırdım. İade ürün olsa bile bence sorun yok. Ürün sorunluysa da ben de iade ederim olur biter 😀

İyi güzel de her gün yüzlercesi açılan ve hepsine "güvenilirdir" yazılan bir konu bu 😀
Yukarıda dediğim şey her mağaza için geçerli olabilir. Ben olsam alırdım. İade ürün olsa bile bence sorun yok. Ürün sorunluysa da ben de iade ederim olur biter 😀
Sitede 2 yıl garantili yazıyor sonuçta açılan ve kullanılan ürünün tam 2 yıl garantisi olmaz heralde😀 insan kafayı yiyor şu olasılıklarla haftalardır işin içinden çıkamadım.

Sitede 2 yıl garantili yazıyor sonuçta açılan ve kullanılan ürünün tam 2 yıl garantisi olmaz heralde😀 İnsan kafayı yiyor şu olasılıklarla haftalardır işin içinden çıkamadım.
Kullanılmış ürünü size vereceklerini sanmıyorum. Bence hangi sistemi almak istiyorsanız alın. Sonuçta teknoloji şans işidir. Hepsiburada gibi büyük bir sitede bile hazır sistemde bile değil tek aldığı RTX 2080 kartı kullanılmış çıkan biri vardı. Alın bir sorun çıkarsa hakkınızı ararsınız. Buradan 2 alışveriş yaptım ve tüm istediklerim sorunsuz geldi.

Sitede 2 yıl garantili yazıyor sonuçta açılan ve kullanılan ürünün tam 2 yıl garantisi olmaz heralde😀 insan kafayı yiyor şu olasılıklarla haftalardır işin içinden çıkamadım.
Bu, "Yürürken araba çarpabilir, o yüzden dışarı çıkmayacağım." demek gibi, her şey ihtimal dahilinde. Karşılaşacaksınız diye bir şey yok, aynı şekilde karşılaşmayacaksanız diye bir şey de. Ya her parçayı tek tek alıp, sistemi kendiniz toplayacaksınız, ya parçaları tek tek alıp, ek ödeme yapıp birine toplatacaksınız, ya da Vatan Bilgisayar, Media Markt (MediaMarkt hala OEM parça satıp toplamasını yapıyor mu bilmiyorum.) gibi bir yerden alıp bu ihtimali en aza indirgeyeceksiniz. Ama Vatan Bilgisayar gibi kuruluşlardan almaya kalkarsanız da fazlaca para ödemeniz gerekecek diğerlerine göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı