Vatandan pc topladım. Haliyle pahalıya geldi. 6 ayda 3 kez psu değişti ve 4. kez servise gidecek. Ekran kartı değişti ama mevcut ekran kartında da sorunlar başladı. İlk aylarda sessiz olan egzoz ve soğutma fanları gürültülü çalışıyor. Tüm bu parçaları bizzat görerek aldım. Sonuç işte bu.
Hahaha, seninki de şanssızlık üstüne şanssızlık olmuş. Bu arada bir ürün iki ya da üç kere değiştirildikten sonra iade sağlanabilir diye biliyorum. Eğer öyleyse başka bir modele yönelmek isteyebilirsiniz. Parça kaynaklı bu tür sıkıntılar yaşamışsınzı maalesef, ama en azından iade sürecinde kafanız rahat, kimseyle özellikle muhattap olmaya çalışmıyorsunuz, telefonlar beklemiyorsunuz, ya da aynı şekilde günlerce para iadesi. Benim Vatan gibi kuruluşları tercih etme nedenim bu aslında. Anında iade onaylarlar, dilersen Vatan için geçerli çek verirler, vesaire. Ürünü veriyorsunuz, sizi durumdan haberdar ediyorlar SMS olarak.
İncehesaptan aldığım Philips monitör bana ölü pikselle gelmişti . Yani muhtemelen bir iade ürünüydü. Kimseye güven olmaz ama bilgisayar parçasında böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum
Yapan her parçada yapar, ancak sıfır monitörlerde bile ışık sızması ya da ölü piksel sorunları olur çoğunlukla. Benim şu an kullandığım monitör Vatan'dan alınma, bir tane satın aldım, ölü pikselli çıktı. Anında ürün değişimi yaptılar, aynı model başka bir monitör geldi, test edildi ama onda da ölü piksel çıktı. Bir tane daha geldi, onda da. Hepsi de açılmamış, yeni gelen ürünlerdi.
Bunu yarın müşteri hizmetlerine bir sorayım yada tüm riskleri göze alıp siparişimi vereyim kararsızlık kötü şey kararsız kaldıkça herşeyi ister istemez kurcalamaya başlıyorsun inşallah yarın gözümü kapatıp istediğim sistemi sipariş edebilirim.
Sahtekâr, sana sahtekâr olduğunu söylemez, bu dolandırıcılar için de geçerli. Beni arayıp, "Abi siz kullanılmış ürün mü gönderiyorsunuz, emin olmak için aradım." dese birisi, yüzüne gülüp, arkasından siparişine inadına kullanılmış ürün koyardım.
Sistemi demonte şekilde gönderebilir misiniz die sorucam sitede öyle bi seçenek olduğu yazmıyor çünkü
O zaman tek tek sipariş vermeniz gerekir, eğer almayı düşündüğünüz sistem hazır OEM'li sistemse. Belki de hepsini öncesinde montajlayıp koymuşlardır bir tarafa.