İncehesap.com sipariş deneyimim

RRaidyn

Hectopat
Merhaba iyi günler.
İncehesap.com üzerinde yapılan Gaming gecesi indirimlerinden üç parça ürün satın aldım. Ekran kartı, anakart ve işlemci. Siparişim üstünden bugün itibariyle yaklaşık beş gün geçmesine rağmen ekran kartı ve işlemci durumu "paketleniyor" olarak gözükmekte ve faturaları yazılmış. Fakat anakart durumu "sipariş alındı" da ve hala faturalandırma yok.
Durum böyle olunca müşteri hizmetleriyle görüşme sağlamak istedim. Pazartesi sabah 9:30'da başlatmış olduğum sıra 10:55'de bitti. Otuz kişilik müşteri hizmetleri sırasının sonuna geldiğimde caner isimli arkadaş bana sadece ezber cümleler kurdu. Sipariş numalarımı aldıktan sonra her ürün için " stoklarımızda mevcut, en yakın sürede gönderilecek" dedi. Stok durumunu söylemesi içime kurt düşürmedi değil çünkü stok olmasa neden siparişimi alsınlar. Demek ki stok durumları da sıkıntı yaşatıyor. Temsilci arkadaşa İstanbul'da oturduğumu ve ürünlerimi gelip depo ya da mağazanızdan almak istiyorum diye belirttim. Temsilci bana böyle bir durumun olamayacağını çünkü fiziksel mağazalarının olmadığını söyledi. Her nasılsa konuşma ezber şekilde sonlandırıldı. Şikayetvar.com üzerinde firmayı araştırdığım zaman fark ettim ki tek sıkıntı yaşayan ben değilmişim. Elbette pandemi dolayısıyla bazı gecikmeler ve aksaklıklar oluşacak fakat bu durumu sipariş almadan ya da dürüst ve erdemli bir şekilde açık sözlülükle son durumu açıklayan bir firma olmalarını beklerdim. 20 Nisan'da verilen sipariş açılan konu itibariyle 10 Mayıs'a kadar hala gelmemiş.
Müşteri hizmetleriyle olan görüşmem ve bu başlıkları görmemden sonra içime bir korku sinmedi değil. Bu sıralar hepimiz internet üzerinden bir şeyler satın alıyoruz. Yaşadığım ve gördüğüm sıkıntıları sizlerle paylaşmak istedim. Eğer sipariş verecekseniz, forumda ki eski konuları değil bu konuyu değerlendirmenizi öneririm. Umarım siparişim yakın zamanda elime ulaşır ve daha fazla başım ağrımaz. Durum hakkında düşünceleriniz nedir?

Ekleme: Müşteri temsilcisine siparişim 10-15 gün kadar gecikecek mi, sıkıntı yaşayan arkadaşlar çok fazla var dediğimde bana sıkıntı yaşayanların hazır sistem satın alan ya da bilgisayar toplayan arkadaşlar olduğunu belirtti. Tek parça ürünlerde bir sıkıntı oluşmadığını, benim siparişlerimin de hem "stokta" olmasından hem de tek parça ürün olmasından dolayı sıkıntı yaşamayacağımı belirtti. Siparişimin beşinci günündeyim. Toplam on beş günün sonunda siparişim hala gelmemiş olursa buraya ekleyeceğim. Teşekkürler.

Incehesap satin alim konusunda guvenli bir site hic tereddut etme. Sadece kargolamalari yavas tek sorun bu. Gaming gecesinde 1000 tane urun satiyorlar, normaldir bu pandemi surecinde gecikmesi. Ben pandemi donemi baslamadan hemen once sistem aldim, cok mutluyum acikcasi.

Pandemi öncesi sipariş veren yakın arkadaşım da bir sorun yaşamadığını belirtti. O da sizin gibi bilgisayar toplamış. Açıkçası dolandırıldığımı düşünmüyorum fakat sipariş verdiğim ürünlerin gecikmesi gözümü korkutuyor. Eve tıkandığımız şu günlerde, hevesimin kursağımda kalmasını istemiyorum. Elbette olağan dışı durum olduğu için paketleme süreleri uzayabilir, ürünlerin kargoya veriliş süreleri uzayabilir fakat 15-20 gün kabul edilemez. Kargoya verilmeden önce ki bekleme süreleri bunlar.
Umarım sorunsuz ve eksiksiz şekilde ürünlerime kavuşurum. Ürünler geldiği zaman paketleme dahil görselle birlikte konuyu destekleyeceğim. Sipariş verecek arkadaşlara yol, yordam olsun.

Caner bey ve giray bey ilgili kişiler lakin onların iyi kalpli olması firmayı kurtarmaya yetmiyor ne yazık ki. Ben de ordan pc topladım biraz da ben yazayım.

Toplarken dediler ki ürün stokta yoksa eşdeğerini ya da 1 tık iyisini aynı fiyata gönderiyoruz. Anakartta sorun yaşayacak gibiydim o yüzden bunu sordum. Yaşamadım.

Şahsi fikrim bu yaşananlar üzerine: Stokta var demek stokta olduğu anlamına gelmiyor getirtmeye devam edebilecekleri anlamına geliyor. Stokta yok demek ise uzun bir süre getirtmeyi düşünmedikleri anlamına geliyor.

Yani geliyor kargolar ama geç geliyor. Saphire 5700 xt arızalı geldi benim. Yeni gönderdiler. Garantiden değişti. Toplama pc 11 tam günde geldi. Arızaya gitmesi gelmesi 12 tam gün. Ben 1 ay daha para biriktirseydim keşke de farklı siteden alsaydım dedim. Bu yazdıklarım kargoya verilme süresi yani yolda geçen süre hariç. Onları düştüm.

Temsilci arkadaşlarla bir problemim yok zaten lakin dürüst ve düzgün bilgi verilmesini yeğlerdim. 15 gün gecikecek deseler, oturup beklerim. Fakat yakın zamanda deyip 15 gün beklemek üzer. Benim anakart siparişim hala "ödeme alındı" olarak gözüküyor. Umarım sıkıntı yaşatmaz. Faturalandırma bile yapılmamış.

Ürün bozuk geldi demişsiniz. Kargodan kaynaklı mı, fabrika çıkışlı bir problem miydi?

valla arkadaşlar ben incehesapla ilgili 20-30 gündür toplama pc siparişlerini bekleyen arkadaşların yorumlarını okuyunca ibreyi başka yerlere çevirdim bende şuan pc topluyorum ve msi rx 5700 gaming ekran kartını amazon.com.tr de 3100 tl ye gördüm stokta 1 adet var yazıyordu ve satıcısı amazondu deneyelim bakalım diye satın aldım inanırmısınız 2 günde kargo geldi elime ulaştı ve ben alır almaz stokta yok yazdı yani stok olayı bizim incehesap itopya tarzı sallamasyon degil bilginiz olsun

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-05-09 at 13.58.29.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:

Amazon Türkiye için de çok fazla şikayet vardı özellikle ilk zamanlarda. İlk önce oradan mı alsam parçaları diye düşündüm, burada ki Gaming gecesi indirimlerini görünce buradan aldım. Biraz da sazan gibi atladım sanırım. Güle güle kullan. RAM satın almadım henüz, Amazon'dan almayı düşünüyorum teşekkürler.

Her türlü gelir sen dert etme. En azından İstanbulBilişim ya da Boss Bilişimden alıp ahirete kadar bekleme hatasına düşmemişsin.

evet ekran kartındaki stok ciddiyeti ve fiyatlarında gayet uygunluğu çoğu parçayı burdan almamı sağladı satıcıyı amazon olarak işaretleyip bakıyorum keyfime tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…