İncehesap.com sipariş deneyimim

İncehesap'dan uzak duruyoruz o zaman.

Tamamen size kalmış bir durum. Benim bu firmayla yaptığım ilk alışveriş. Gaming gecesinde çok uyguna ürünler bulabiliyorsunuz fakat bekleme süresi uzun gibi biraz. Her nasılsa, pandemi öncesi çok memnun olanlar var. Virüsün getirdiği ekstra durumların altından pek kalkamamış gibi gözüküyor. Kargom geldiği zaman konuya sonucu ekleyip, sipariş sonrası durumu güncelleyeceğim.

Temsilci arkadaşlarla bir problemim yok zaten lakin dürüst ve düzgün bilgi verilmesini yeğlerdim. 15 gün gecikecek deseler, oturup beklerim. Fakat yakın zamanda deyip 15 gün beklemek üzer. Benim anakart siparişim hala "ödeme alındı" olarak gözüküyor. Umarım sıkıntı yaşatmaz. Faturalandırma bile yapılmamış.

Ürün bozuk geldi demişsiniz. Kargodan kaynaklı mı, fabrika çıkışlı bir problem miydi?

Fabrika.

Şu zamanlarda çoğundan toplu sipariş verdim en hızlı getiren İtopya oldu sonrada sinerji bugünde teknobiyotiği deneyeceğim tabii en son getiren ince hesap oldu ama hepsi güvenilirdir.

Anladım. Peki ne zaman sipariş verdiniz, ne zaman elinize ulaştı İncehesap ürünleriniz?
Umarım bu hafta içerisinde elime ulaşır, pek bir umudum yok gerçi. Hala anakart siparişiniz alındı olarak gözüküyor. Halbuki hepsi stokta vardı.

Tam 1hafta önce aldım ama biraz geç geldi. İşim acilse ince hesap dışından alırım bir arkadaşımda 1 ay önce kasa aldı ama onunda kasasını geç yolladılar.

Kasa aldı derken bütün sistem aldı.
Tam 1hafta önce aldım ama biraz geç geldi. İşim acilse ince hesap dışından alırım bir arkadaşımda 1 ay önce kasa aldı ama onunda kasasını geç yolladılar.

Kasa aldı derken bütün sistem aldı.
Üstüne monitör de geç geldi daha doğrusu unutmuşlar.

Düzenleme yapmayı bulamadığım için buraya ekleyeceğim. Bugün İncehesap yetkilileriyle yardım bölümü aracılığıyla küçük bir görüşme sağladım. Kendilerinden kargo süreçlerini hızlandırmalarını rica ettim ve internette gördüğüm sıkıntıları dile getirdim. Mesai saati dışında ürünlerimin hepsini faturalamış ve kargo şubesine vermişler. Şu an kargom yolda olarak gözüküyor. Muhtemelen yarın bana ulaşacak. Ürünleri aldığım zaman görselleri ekleyip son yorumumu yapacağım.
Bugün itibariyle (12.05.2020 - saat 14:30) kargom elime ulaştı. Ekran kartı ve işlemciyi yollamışlar fakat 3.ürünüm olan anakart hala paketleniyor olarak gözüküyor. Destek ekiplerine yazdığımda en yakın zamanda yollanacak şeklinde cevap aldım. Ürünlerin hepsi geldiği zaman görsel ekleyeceğim. 15-20 gün kadar bir süreye uzamayacak gibi. İnternette ve diğer forumlarda dönen muhabbetlerin çoğu asılsız gibi duruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı