incehesap.com slate 3070 alınır mı?

mertbndm

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar, ince hesap üzerinde bulunan slate adında bir sistem gordum.
Ekran kartı olarak "PNY GeForce RTX 3070 8 GB xlr8 Gaming revel Epic-X FPS" diye bir model kullanılıyor.
Sizce bu ürün alınır mı?

Kasa olarak.
Ve.
Cougar MX350 Mesh CGR-5NM2B-MESHC 700W 80+ PSU USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hangisini secmeliyim?
PC linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer öyleyse ben de Dark marka kalitesiz, sertifikasız bir PSU'yu 4 sene sorunsuz kullandım. Yani böyle şeyler şansa bağlı ama kullanmadan bilemeyiz.
Sizde sorun olmadığı, PSU nun sorunsuz olmadığı anlamına gelmiyor.
Ayrıca DARK kötünün iyisi denilebilecek bir marka, GamePower gibi değil.

Bu kadar cahilce yorumları görünce dayanamadım yazayım dedim. 1 Senedir kullanıyorum gamepower warcry kasasını. Yaz sıcaklarında oyunlarda stok fanda 55 derece, ekran kartında 60 dereceyi geçmedim. 9 adet fan o kadar güzel hava sirkülasyonu sağlıyor ki. Kullanmadan lütfen çamur atmayın. Gerek fanları gerekse de psu kalitesi orta seviyenin üzerindedir. DARK, POWERBOOST gibi markaları deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ki, Gamepower yanında Corsair kalıyor. Gamepower, DarkFlash, Aigo gibi markaları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu kadar cahilce yorumları görünce dayanamadım yazayım dedim. 1 senedir kullanıyorum Gamepower warCry kasasını. Yaz sıcaklarında oyunlarda stok fanda 55 derece, ekran kartında 60 dereceyi geçmedim. 9 adet fan o kadar güzel hava sirkülasyonu sağlıyor ki. Kullanmadan lütfen çamur atmayın. Gerek fanları gerekse de PSU kalitesi orta seviyenin üzerindedir. Dark, Power Boost gibi markaları deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ki, Gamepower yanında Corsair kalıyor. Gamepower, darkflash, aigo gibi markaları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hepsi Çin'den getirtilip logo basılan ürünler. (Corsair'den bahsetmiyorum, Corsair Kasa konusunda en kaliteli markalardan birisi, Gamepoweri asla corsairin yanında tutamazsınız.)

Hepsi Çin'den getirtilip logo basılan ürünler. (Corsair'den bahsetmiyorum, Corsair Kasa konusunda en kaliteli markalardan birisi, Gamepoweri asla corsairin yanında tutamazsınız.)
Dark ile karşılaştırırsanız corsair gibi durur dedim. Corsair ile gamepower tabii ki aynı seviyede değiller.

@ION cahilce demişsiniz ve Gamepower PSU'larına orta seviyenin üstü demişsiniz. Asıl cahilce olan yorum budur. Kalitesiz kapasitörler ve kalitesiz malzemeden ürelin bir üründen ne beklersiniz?
Gamepower markasa aptal mı da Corsair veya Thermaltake'nin 2K'ya sattığı Mali PSU'suz bir biçimde gidip yarı fiyatına PSU ile birlikte satıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı