İncehesap Daemon RX 6700XT sistem alınır mı?

Kraltrx

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben öncelikle 3060 i5 12400F bir sistem düşünüyordum ama sonra incehesabın yaptığı 15.299 TL daemon sistemi gördüm ben o sistemi B550 m-k Gaming ASUS anakart ve kasasını Cooler Master MB511 yapıp 17000'e almayı düşünüyorum ama tek korkum insanların AMD'den çok şikayetçi olması WattMan hataları falan hatta birisi demişti bir AMD ekran kartım driverını kurmadan görüntü vermiyor çok saçma değil mi eğer gerçekten öyleyse ben bilgisayarı görüntü gelmeden nasıl kurup driver güncelleyebilirim ki dediğim geliştirmelerle sistem alınır mı? 1080p monitörüm var FreeSync destekli maalesef ileride 2K monitöre geçmem zor darboğaz olur mu teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bende öyle bir problem olmadı hocam. Bende incehesaptan aldım ekran kartını taktım çalıştı. Alabilirsiniz bence güzel sistem.

Şahsen yarına kadar stoğu tükenmezse hediyesi ile alacağım. Normalde sistemde hediye kısmı gözükmüyordu sonra aradım desteğe söyledim eklediler. Ayrıca yanında 2 tane fan hediye yazıyor ama sitesinde hediye fanlar gözükmüyor. Normalde hazır sistemlerde fanında gelmesi için sepete eklemek gerekiyor ama oda yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı