İncehesap epic sistem toplama

Şimdi var deme :). SSD degistircem ben bir birde ekran kartı pulse olan iyi diyorlar ne diyon
Ben bir aydır bilgisayar toplamaya çalışıyorum. RTX 2060 Super alacaktım AMD kartlarının ısınmasından dolayı. Sonra sağ olsun buradaki arkadaşlar Sapphire modelini tanıttılar bana. Youtube'tan baktığımda referans kartlar 75 olurken Sapphire'ler 66-67 oluyor. İyidir yani.
Keşke ssd m2 yapsaydın be kardeşim.
Bu da dalgınlığıma gelmiş. Çok üzüldüm şimdi.

Ben bir aydır bilgisayar toplamaya çalışıyorum. RTX 2060 Super alacaktım AMD kartlarının ısınmasından dolayı. Sonra sağ olsun buradaki arkadaşlar Sapphire modelini tanıttılar bana. Youtube'tan baktığımda referans kartlar 75 olurken Sapphire'ler 66-67 oluyor. İyidir yani.

Bu da dalgınlığıma gelmiş. Çok üzüldüm şimdi.
Pulseyi alıyorum kardeşim o zaman

Pulseyi alıyorum kardeşim o zaman
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur hocam emin olmak istiyorsan bak.

Hocam ramler o anakartın uyumluluk listesinde yok söyliyim. Listedeki alternatif ramlere baktım onlar da gözükmüyor uyumluluk listesinde bir de sen bak şurdan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı