Oyun için amdler daha önde oluyor genelde hocam da detaylı bilgiye sahip değilim
Doğru olabilir tek Ram arızalı çıktı benim değişime göndericem![]()
İncehesap almamak lazım yani
Oblivion | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com ben bunu aldım özelleştirip 69'a geldi hocam Gaming gecesinde.
Ciddi misin? Ben de sıkıntı yaşadım bayağı, cuma günü bilgisayarı gönderdim bugün sorun belli olmuş RAM arızalı çıktı değişim yaptılar cidden test falan yapmadan direkt gönderiyorlar BIOS güncel değildi RAM ayarları yapılmamıştı.
Elle topladığım sistem performans olarak buna fark atıyor. 9070 XT - B650 - 7800x3D - 32 GB 6000 CL30 - 1TB SSD fiyat 71.400 ekran kartı olarak 9070 seçersem 66k... Hazır sistem hani daha ucuza geliyordu.
Maalesef öyle, parçalar güzeli kaliteli ama test yapmadıkları açık ve net, tek RAM gönderdim kimse uyarmadı dün dediler size geri göndereceğiz ikisini birden bize göndermeniz lazım diye uğraş dur bir ton, idarelik 1 tane 16'lık RAM bulursam alacağım sağlam şekilde gelirse tekrar satarım artık.
Anakartın çok daha kötü, sıvı soğutma var mı yok mu bilmiyorum, kasan ve güç kaynağın ne alemde bilmiyorum yorum yapamayacağım o yüzden.
Tamam bro trnin en iyi sistem toplayanı , en çok bilgi sahibi en kral sistem canavarı adamı sensinAnakartın kötü olduğunu nereden çıkardın?
Anakart çok daha kötü mü? İkisi de aynı segment chipset orta segment. Phantom Spirit ve Thermal Grizzly Extreme macun ile Max 75 derece sıvı soğutma ne alaka bro? Kasam da XPG 750W 80+ Gold mesh kasa. Keza anakart çok daha kötü diyerek bilgisiz olduğunu belli ettin fazla yoruma gerek yok, iyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.