İncehesap gaming gecesinde indirime girecek sistemi satın alabilirim

Yer
İstanbul
Merhaba Technopat Ailesi,

incehesap gaming gecesi 22.00'da başlayacak ve sistem almak istiyorum
Bütçem 9.500 - 9.650 TL

Geçen cuma günü 18 haziran'da hangi sistem kaç TL'ye indirime girmiş bakabilirsiniz.
Ben TAA-ARMADILLO sistemini özelleştirerek 9.500 TL'ye alacaktım ITOPYA sitesinden iki gün önce ama bazı arkadaşlar aklımı çeldi 2 gün bekle ve incehesap gaming gecesinden cuma günü sistem al indirime girecek olan sistemi özelleştirerek al dediler.

TAA-ARMADILLO

Anakart 3.olanı seçmiştim.
Kasa 3.olanı seçmiştim ama kaldırmışlar şu an 3.olan kasayı alırım eğer alacak olursam.
Güç kaynağı olarak ise 2.olanı gold sertifikalı olanı seçtim.
8.499TL'den 9.498 TL oldu sistem. İşlemci R5 3600 ve ekran kartı ASUS TUF GTX 1660Super

Ama aklımı çelen arkadaşlar 18 haziran cuma günü biz bu sistemi aldık deyip link attılar. R5 3600 ve RTX 2060 ekran kartlı sistemi 9.500 TL'ye almışlar.
Ben de ekran kartım RTX serisi olacaksa RTX 2060'ı almam tabii ki daha iyi olur diye zorla şu saate kadar sabrettim.

Benim tek sorunum şu; Şimdi ekran kartı ve işlemciyi seçebilirim. Ama bana anakart, RAM, SSD, güç kaynağı gibi parçalarda yardım edilmesini istiyorum.
22.00'da başlayacak ve o saniye stoklarda tükenebilir bile o yüzden bu konuda bana yardım edecek birisini/birilerini arıyorum.

Bu konunun altında 22.00'a kadar bazı sorularımı yanıtlayacak ya da 22.00 ve sonrasında sistemi alırken soracağım soruları o saniye yanıtlayacak bana yardım edecek birisi var mı?

Sistem toplama konusunda uzman olan kişiler için çok kolay iş :)
Sadece hangi parçayı seçip diye sorucam seçicem ve sistemi alıcam.

İlgilenirseniz çok sevinirim.

Hocam konu dışı ama geçenki rezil olaydan para iadenizi aldınız mı?
Üstat o konu biraz ya da fazla mı ilgi gördü desem, bu sebepten dolayı son durum ya da gelişmeleri o konuda paylaşmaya devam edeceğim demiştim. Ve SON DURUM GÜNCELLEMESİ yaptım. Evet paramı pazar günü yatırdılar. Mesai saatleri dışında pazar günü aramak zorunda kaldılar. Sizler olmasanız belki şu an telefonlarda bekleyip paramı almaya çalışıyordum hâlâ.
SSD Kingston A2000 yapın, bunu alın.
Anakart modeli 450'li sayıların altında şimdi bir tık altda kalıyor sanki.
Ve bu siteye güvenmeme rağmen alamıyorum.
Hem güç kaynaklarını bilmiyorum güvenemiyorum hem de netac crucial parçalarında çok ısrarcılar bu fiyatlarda. Ayrıca 9650 TL gibi bir bütçem var banka kartımda.

Anakart modeli 450'li sayıların altında şimdi bir tık altda kalıyor sanki.
Ve bu siteye güvenmeme rağmen alamıyorum.
Hem güç kaynaklarını bilmiyorum güvenemiyorum hem de netac crucial parçalarında çok ısrarcılar bu fiyatlarda. Ayrıca 9650 TL gibi bir bütçem var banka kartımda.
Bütçe kısıtlı olduğu için anakart konusunda yapacak bi' şey yok ama sıkıntı olmaz yeterlidir. Güç kaynağı konusunda forumda ve kullanan tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla memnunlar, idare eder PSU' ları. Netac ve Crucial büyük markalar ama evet dediğiniz gibi bu modeller biraz kötü. Bence 100 TL için RTX 2060' tan vazgeçmeye değmez.

@MakeMyDay sizin yazılarınızı ve çabalarınız takdir ederim, ve ileride umarım bu özelliklerinizden vazgeçmezsiniz.

Şimdi gelelim ilk attığın sisteme seçtiğin seçenekler, evet olması gerektiği gibi ama bütçenin sınırlı olduğunu biliyorum daha fazlasını bulmak biraz zor.

Ben ince hesap üzerinden 2200 TL olan Z490 Tomahawk anakartı 1300 TL fiyatında almıştım. Cuma indirimlerinde RAM aldım 900 TL normal satış fiyatı olup 650 TL gibi indirim ile yakaladım.

Depolama olarak 1 TB SSD ve 512 GB M.2 SSD aldım, toplam fiyatı 1000 TL gibi gerçekten takibi yapıldı mı çok uygun iyi parçalar alabiliyorsunuz.

Son attığın link GameGaraj, ekran kartını ve işlemciyi yüksek tutup geri kalan bütün parçaları düşük bir seviye sunmuşlar ama RAM hariç o alınabilir.

@MakeMyDay sizin yazılarınızı ve çabalarınız takdir ederim, ve ileride umarım bu özelliklerinizden vazgeçmezsiniz.

Şimdi gelelim ilk attığın sisteme seçtiğin seçenekler, evet olması gerektiği gibi ama bütçenin sınırlı olduğunu biliyorum daha fazlasını bulmak biraz zor.

Ben ince hesap üzerinden 2200 TL olan Z490 Tomahawk anakartı 1300 TL fiyatında almıştım. Cuma indirimlerinde RAM aldım 900 TL normal satış fiyatı olup 650 TL gibi indirim ile yakaladım.

Depolama olarak 1 TB SSD ve 512 GB M.2 SSD aldım, toplam fiyatı 1000 TL gibi gerçekten takibi yapıldı mı çok uygun iyi parçalar alabiliyorsunuz.

Son attığın link GameGaraj, ekran kartını ve işlemciyi yüksek tutup geri kalan bütün parçaları düşük bir seviye sunmuşlar ama RAM hariç o alınabilir.
Üstat umarım bu özelliklerinizden vazgeçmezseniz derken tam olarak size derdimi sanki sizin derdinizmiş gibi anlatabildiğimi ve ne istediğimi iyi aktardığımı söylemek istediniz sanırım değil mi?

İkinci olarak ise game garaj sitesindeki kampanyalı sistem 30 haziran'a kadar devam ediyor.
22.00'da başlayacak olan incehesap gaming gecesinde indirime girecek sisteme bakacağım yani illaki. Bu zamana kadar sabredip TAA-ARMADILLO sistemini almadım. Hatta iki gün önce gece öyle bir durumdaydım ki ayaklarımı falan bedenimi durduramıyordum ve bir an önce satın almam gerek diyordum. Ama ona rağmen alamadım. RTX 2060 ekran kartlı olanını alabilme imkanımın olduğu gerçeğinden dolayı.

Üçüncü olarak ise ben Game Garaj'da sistem beğenirsem oradan alırım. Oranın satış sonrası hizmeti iyi sanırsam. Ama SSD ve güç kaynağı beni korkutuyor :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı