İncehesap Gaming Plus Bronze alınır mı?

- PSU çöp. Corsair'i seçin.
- SSD'nin ömrü kısa ve hız sorunları var. WD Blue seçin.
- 8GB bellek oyunlarda yetersiz kalıyor, FPS drop sıkıntısı yaşamanız muhtemel. Çift kanal olursa oyunlarda drop sorunu olmaz.

Düzeltilmesi gereken iki şey var.

1- RAM 2x8 GB olması önemli. Bütçe sınırınız olduğuna göre bu ertelenebilir. Sonradan 8 GB takviye edersiniz.
2- Kasa pek hoş değil. Özellikle dahili gelen güç kaynağı iyi değildir. Corsair olanlardan birisi ile muhakkak değiştirin. Onlarda VS550 modeli PSU gelir. Daha kalitelidir.

Merhaba sistem çok güzel ancak. Galax marka bu 1660 super ekran kartı beni tereddütte bırakıyor. sorunlu bir kart diyorlardı öyle aklımda kalmıştı.
Düzeltilmesi gereken iki şey var.

1- RAM 2x8 GB olması önemli. Bütçe sınırınız olduğuna göre bu ertelenebilir. Sonradan 8 GB takviye edersiniz.
2- Kasa pek hoş değil. Özellikle dahili gelen güç kaynağı iyi değildir. Corsair olanlardan birisi ile muhakkak değiştirin. Onlarda VS550 modeli PSU gelir. Daha kalitelidir.
kasa değişti corsair olarak. 8 gb ram eklenecek daha sonra.
RAM'i sonradan eklersin, SSD markasını ben de duymadım. Kasa da Gamepower, 70 veya 150 TL daha verip Corsair'e geçsen daha iyi sanki.
değiştirdim teşekkürler
Tek kanal 8 GB RAM olması dezavantaj, SSD markasını ilk defa duydum, Gamepower kasa ve PSU olmamış. Alınmaz.
1 adet 8gb daha eklenecek. kasayı corsair olarak değiştirdim. SSD ise Adata'nın 480GB versiyonu olarak değişti. sizce AMD Ryzen™ 5 3500 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci | Teknobiyotik bu ve benim attığım arasında hangisi? ekran kartı olarak incehesaptaki bilgisayar beni daha çok cezbediyor.

Son düzenleme:
Malum sebepten ötürü senenin bu ayında e-ticarette yoğunluk oluyor. Ben de kendi sistemimi tam bir yıl önce 11 Kasım'da sipariş etmiştim. 9 gün sonra kargolandı ve toplamda 11 gün sonra elime ulaşmış oldu. İncehesap bu konuda yavaştır haberiniz olsun. Bir de bu yıl pandemiyi bahane edebilirler. Ancak titiz çalıştıklarını gördüm. Kasa içi kablolama güzel yapılmıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı